Синът на Никълъс Кейдж е обвинен в нападение над майка си. Световните осведомителни агенции съобщават, че бившата жена на актьора, Кристина Фултън, е участвала в инцидент в дома си в Лос Анджелис.

Случката се е разиграла в края на миналия месец, вследствие на възникнал словесен спор между нея и сина й Уестън.

Според сп. Hello! пререканията им прераснали във физическа саморазправа, в резултат на което Фултън се оказала с насинено око. Не е ясна конкретната причина, поради коята двамата се скарали, освен че Кристина се е опитала да успокои сина си. 

Таблоидът TMZ посочва, че на мястото на инцидента са били извикани спешни екипи, но жената не е била транспортирана до болница. Знае се също, когато властите пристигнали в жилището на дамата, 33-годишният мъж вече е напуснал местопрестъплението и не са извършени арести. В момента органите на реда разследват случая, за да установят дали той трябва да бъде класифициран като тежко престъпление.

Иначе отношенията майка-син са допълнително усложнени и от съдебните битки, в които участва бившата съпруга на Уестън, Хила Арунян. Двамата я обвиняват, че е присвоила 100 000 долара и е подала фалшива ограничителна заповед, за да им попречи да се виждат с децата, които има с Уестън.