Къванч Татлъту снима в Русия на минус 10 градуса

Къванч Татлъту, който няколко сезона вече държи първенството по популярност между турските телевизионни актьори при мъжете, снима при минус 10 градуса в Санкт Петербург.

Обратно в новината

Коментари - Къванч Татлъту снима в Русия на минус 10 градуса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Книгата е страхотна, дано и филмът се получи.

ще си разменяме шапките май

Тоз убавец и без алтъни го натягам ейййййй!!!

Нерде Къванч и блясък, нерде болка, ама в съседната статия пише за детето от Русе опeрирано от турски лекари. Егати, съвсем заприличахме на неандерталци :-(.

Кълвач Трътльото не е турчин - прекалено е бял. Със сигурност е потомък на еничери както други хиляди потурчени европейчета. А дали е хубав нека незадоволените жени да казват :)

Майка му е живяла в Швеция откъдето се е върнала бременна. Това е историята защо е толкова рус.

майка му ако не носи гени за светли очи и коса, няма начин синът, демек сладурчето Къванч, да е блондин.

турчин или не,хубав си е

Личи си, че в този младеж основен е славянския ген и биологично си е българин! Сигурно дядо му е бил от кръвния данък? Повтарям поста - за да не го изтрият...

Викаш, пряк потъмък на Йоло Денев и бог Перун?

Какво повече да кажаа!Ходжата да не го накаже само с натягане според канонитеее!

тесни шалваркиииии,охоохоооо

Ша намокрят шалваркитеее малките Гюлшетааа

Няма страшно,ще бъде сгрят по стара традицияяя .....

на минус 10 сигурно му се е наложило поне тениска да сложи, а облечен фенките му в пенсионна възраст изобщо няма да го познаят

Правилно е подпоручик= лейтенант,поручик= ст.лейтенант.Ще му отива ролята,така смятам

КОЙ Е ТОЗ КЪЛВАЧ БЕ ?

Много хубав мъж.

Миличкото, ама да не настине бе? Ела при баби да те разтрие с ракиика!

60 000 турски лири са доста по-малко лева - само 42 000!

Страшен тийзър. Фенките в пенсионна възраст ще го сънуват и по бял ден. Ех тази турска приказка, като от хиляда и една нощ. Направо да хлъцнеш от щастие.

такос хубав момче кък можиш така да приказваш сичкото ентелигенция гледа на серяла ихаресва тос момче само ти слушаш опера гледаш тинтири минтири ай нане пак ши съ риве

Очаквам доста "подмокрени" фенки след тази снимка на Къванч.

аманн бе къзъъъъмммм

А сега де? Какво ще каже Волен Сидеров? Руснаците освобождавали ли са ни от турците или не? Щом в Русия, нашата "освободителка" от турско робство не само гледат, но дори и снимат турски сериали, какво лошо има да ги дават и по нашата телевизия?

Ти въобще прочете ли статията? Идиот ли си, или се правиш на такъв?

В политическите интереси няма партиотизъм...Волен го доказа след последните избори!

До редакторите: Санкт Петербург е правилното име на града, а не ПетерСбург. Не знам от къде превеждате или сте чули, но като не знаете, поне проверявайте такива елементарни неща!

Санкт Петербург-Сейнт Петер'сБург. На български е Замъкът на Свети Петър. Едното е на славянски, другото на хамерикански. Така че са правилни, но дали е редно да използваме чуждици, след като си имаме свои думи? Нека учителите кажат.

Това не е градът на Св. Петър, а на Петър Велики, който го застроява и премества столицата на Русия от Мосва в Петербург.

На английски е Petersburg може би са превеждали.

Е то е ясно, че са превеждали от английски, но на руски, както и на български е прието - Петербург, така че и преводът им е неточен..за общата култура да не говорим.

Сещам се за репликата на мисис Даубтфайър, гледаща към банския на Пиърс Броснан, който току-що е излязъл от басейна - "Виждам че водата е била студена" ;)

Стю, считай, че с такъв коментар си уцелил бинго.

Когато се опитва някой да остроумничи е добре да е с перфектни лингвистични познания. Та исках да кажа, че на английски "б" то не се произнася, въпреки че е изписано, и правилното е мисис Даутфайър. Иначе - то на всички мъже студът им се отразява по един и същи начин, важното е като е по-горещо как са нещата, а не вярвам да имате информация от първа ръка по отношение но Къванч по този въпрос :)

На плаката на кино "Изток" пишешеше "мисис Даубтфайър"

Информация от лявата, дясната и първа/та ръка: "Каванч е сатбиуен и при -30 градуса"

Бързо го завийте, да не настине...

мамка ви не искам да знам..

тъп националист

Чий го дириш тук тогава?:)