20-годишната любов на Силвия Лулчева

Те имат най-красивите гласове в България. Силвия Лулчева и Васил Бинев създават актьорското си семейство преди повече от 20 години.

Обратно в новината

Коментари - 20-годишната любов на Силвия Лулчева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са живи и здрави и да доживеят и "диамантена сватба"! Но сега имам повод да споделя - красивият глас на Силвия ми/ни идва в повече.Защото озвучава буквално всичко в тая държава.Вярно,това е семеен бизнес,но кой ни е питал нас,поребителите,дали искаме един и същи глас да ни представя от дамски превръзки през Кари Брадшоу до услуги на Бг пощи.Досадно е,а има и други красиви гласове.

Приемете мойте благопожелания ! Прекрасни сте . Със здраве ;))))

Страхотни гласове и талант. Пишете по вече за стойностни хора! Действа за интелекта и добротата от които нацията има нужда.

Най-накрая едни стойностни хора! Дир-а как се прастраши да пише не знам. След хилядите статии за идиоти, олигофрени и най-обикновени боклуци..

Не я харесвам, има противен глас.

Този мак май те е дрогирал нещо! Може да не я харесваш, твое прво си е, но да кажеш, че гласът й е противен.... Да приемем, че просто се закачаш хахахаха

Васил Бинев има много приятен тембър на гласа.И двамата са чудесни.Живи и здрави!

Силвия Лулчева е една много талантлива и интелигентна жена. Въпреки че е търсена и известна актриса не се слива с малоумието на гилдията. Говори интелигентно и не се натрапва по всички телевизии и медии за щяло и нещяло само да се пише и говори за нея. Радвам се,че в България има и такива като нея. Писна ми да ме заливат с новости от овци като Лилия Мърлявия и Луизка григорова.

Силвия Лулчева-любимка е на цялото ни семейство ! Страхотни...да са живи и здрави !

Много щастие на талантливото семейство, харесвам ги!

Уникално изпълнение в "Столичани в повече"! Една от малкото актриси, които гледам с наслада и спокойствие, че признанието и талантът са симетрични!

Страхотна актриса! И като човек има хубаво излъчване! Да са живи и здрави!

НАЙ- ПОСЛЕ да прочетем нещо за качествени Хора е като професионалисти, и като Човеци. Силвия Лулчева освен това се занимава И с благотворителност за деца от домове без да тръби наляво и надясно. Респект. За такива хора трябва да пишете, а не за обичайните отрепки, пробутвани като "вип"- ове.

Особено ми стана антипатична, с участието си в рекламата за ваксината-убиец против ЧПВ.

Това е много вярно! Дали наистина е ваксинирала невръстната си дъщеря, както казва от телевизора. Това наистина е позор, колкото и добра актриса да е. Но не само тя излезе пред телевизора, Юлиян Вергов също излезе да подвежда жените и техните деца момичета. Той дали е ваксинирал дъщеря си с точно тази ваксина?

Да са живи и здрави и двамата! Нека има повече такива хора като тях - по-лесно ще се диша в тая наша държава!

На многая лета!

Едни от малкото останали интелигентни хора в публичното пространство. Абсолютни професионалисти. Силвия Лулчева е уникална актриса. Показвайте повече хора като тях. Нека младите видят и другото лице на България, не само посредствени и простаци.

Напълно споделям мнението ви. А тези, които са натиснали минуси явно обичат да ги заливат с медийна помия- белки, златки, мутри, и в нея се чувстват щастливи като прасета в нечистотии и кал.

Силвия Лулчева е страхотна жена и актриса,любимка на голямата телевизионна публика,както и на сцената. В"Столичани в повече" е недостижима.Чакаме с нетърпение срещи с нея!