Рап изпълнителят Machine Gun Kelly отпразнува 34-ия си рожден ден с бившата си годеница Мегън Фокс. Актрисата бе забелязана на една от снимките, качени в социалните мрежи на Machine.

Нейната поява на празника обърка феновете, тъй като преди малко повече от месец тя призна в интервю, че двамата са разделени.

Макар че тогава отказа да даде подробности за причините за края на връзката им, Мегън потвърди, че все още вярва, че той е нейната "сродна душа" и че "винаги ще има връзка с него, независимо от всичко". "Винаги ще бъдем свързани по някакъв начин. Отвъд това не съм склонна да обяснявам."

След като интервюто й стана факт, близък до Фокс потвърди пред изданието Us Weekly, че тя и Колсън, както е истинското име на Machine, вече живеят отделно.

"Не живеят заедно. Имат уговорка да се фокусират върху себе си и да си дадат малко лично пространство", отбеляза запознатият. "В момента преминават през труден период."

Снимка: Getty Images

Малко след това в поредно интервю, актрисата насърчи жените да си обръщат повече внимание и да не се хабят за мъжете. "Обърнете си внимание на вас самите. Не си хабете енергията за мъже. Единственото, което ще направят, е да ви изтощят."

Kelly и Фокс започнаха взаимоотношенията си през 2020 г. Запознали са се на снимачната площадка на филма Midnight In The Switchgrass. След като оповестиха публично връзката си, номинираният за "Грами" изпълнител заяви, че "не е знаел какво е любов", докато не е срещнал Мегън. През 2022 г. обявиха годежа си, но малко след това съобщиха, че едва ли ще се стигне до сватба.