Пореден скандал се развихри в любовното имение. Докато ергенът Алек "открадна" Надежда на среща, останалите момичета имаха за задача да си задават неудобни анонимни въпроси, на които задължително трябваше да отговорят.

Те не пропуснаха да се захапят една друга, определяйки се като "фалшива" и "без мнение". Част от момичетата използваха играта, за да повдигнат темата за начина на живот на Магдалена. Освен че я определиха за "фалшива", по техни думи тя е и "материалистка", тъй като си позволява дрехи и обувки, струващи по няколко хиляди лева. Разбира се, варненката отрече обвиненията срещу себе си, обяснявайки, че живее скромно и много рядко си позволява да си купи по някоя скъпа дреха или аксесоар.

Докато страстите между момичетата се нажежаваха, Младенов и избраницата му се отдадоха на плажни забавления, като краят на срещата им беше в дома на ергена.

"Тук живея, ти си първата, която идва. За мен си адски специална", обяви той, когато вече бяха седнали край басейна. "Като съм в дома ти, ми възниква една питанка. Живял ли си с някого досега?", попита от своя страна Надя, на което Алек отговори, че три пъти се е изнасял, но не е проработвало.

Двамата се отдадоха на откровени разговори за миналото си, като дамата разкри, че последната й връзка я е травмирала. "Имах една връзка, с която избързах. Заживяхме заедно, но определено не се получи. Този мъж доста ме травмира. Потискаше ме емоционално, че съм от провинцията, че съм живяла в саксия в Гърция. Че съм най-лошата майка. Да съм благодарна, че съм с него, защото съм с дете и никой няма да ме вземе", разказа тя. 

Вижте кадри от снощния епизод >> 

След това вечерта продължи в позитивно настроение и страстни целувки, а Надежда се прибра с роза.

Коктейлът бе малко по-необичаен от обикновено, тъй като Мария имаше правото да решава коя дама ще се види насаме с Алек и коя ще си остане цяла вечер на дивана. Участничките, които не получиха индивидуална среща, бяха Магдалена, Екатерина, Валерия и Надежда.

Когато дойде ред на "Церемонията на Розата" последната отпаднала в любовното риалити бе Киара, която малко преди това призна пред зрителите, че е започнала да се влюбва в Алек и да изпитва силни чувства към него.

В предаването "Преди обед" тя заяви: "Явно не съм била негов тип. Може би наистина не сме си паснали." По нейни думи доста от срещите й с Алек не са били показани. "Тогава успях да се открия пред него", каза Киара. Бившата спортистка заяви също, че фокусът е бил насочен изцяло върху Надежда и Магдалена. "А останалите момичета искат той да ги съжалява. Съжалявам и аз, че не успях да разкажа повече за себе си."