Конкурсът "Най-красивата абитуриентка" на Dir.bg е в разгара си. Нови 201 момичета от цялата страна се включиха, за да покажат своите визии, с които са празнували в нощта на бала. Тази година завършващите гимназия млади дами избират тоалети в нежни цветове. Отново актуални са и класическите черни рокли. В конкурса се включиха и такива, които са избрали да бъдат с народни носии в празничната нощ.

Вижте снимки >>

Прелестните момичета, които изпратиха снимки, са от София, Криводол, Карлово, Габрово, Сливен, Шумен, Свиленград, Благоевград, Варна, Видин, Нови пазар, Своге, Бургас, Червен бряг, Стрелча, Велико Търново, Дупница, Ихтиман, Монтана, Добрич, Велики Преслав, Свищов, Русе, Павликени, Горна Оряховица, Луковит.

Ако завършваш училище тази години и искаш да споделиш приятните мигове прекарани със съучениците си, то си момичето, което търсим. Може да се включиш в конкурса до 23 юни.

Първите 10 финалистки ще бъдат класирани според събраните лайкове на фейсбук страницата на конкурса. Редакционният екип на Dir.bg ще избере още 10 момичета, които да достигнат до големия финал. Окончателният избор се пада на нашето звездно жури, което се състои от ТВ водещата и модел Никол Станкулов, златното ни момиче Невяна Владинова, победителката от 2019 г. в конкурса "Най-красивата абитуриентка" - Нена Върбанова и единственият мъж в тази дамска компания - Иво Аръков. Те ще изберат победителката в конкурса за "Най-красивата абитуриентка" 2021 година.

 Виж как да се включиш >>

Снимка: trendo.bg

Победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционата система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.