Вече са известни първите финалистки в 13-ия конкурс на Dir.bg "Най-красивата абитуриентка". Тази година надпреварата постигна безпрецедентен успех сред абитуриентките. Поради равен брой гласове на потребители тази година до финала бяха допуснати 11 участнички.

Вижте финалистките на потребителите >>

Момичетата, които събраха най-много харесвания във Фейсбук са: Цветелина Александрова, Евгения Генева, Мария Терзийска, Деница Чавдарова, Елена Костадинова, Мелани Христова, Симона Георгиева, Нена Върбанова, Димитрина Малчева, Мария Стойчева и Виктория Николова.

Срокът за участие изтече на 12 юни в 14:00 часа. След това страницата бе затворена за гласуване и екипът на Dir.bg отчете лайковете, които младите дами са получили към своите снимки. Още 10 абитуриентки, които ще се включат във финалната права, ще бъдат обявени в петък. Журито на конкурса ще избере победителката, която ще стане "Най-красивата абитуриентка" за 2019 година.

Наградите, които очакват красавицата са:

Уникалният смартфон Huawei P30, който притежава невероятен стил и ще ти помогне да превърнеш всяко преживяване в скъп спомен.

Снимка: Huawei

Ваучер на стойност 300 лв. за онлайн магазин Trendo.bg. Останалите 19 финалистки ще имат възможността да пазаруват с 20 % отстъпка най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари, за да бъдат в крак с модата.

Снимка: trendo.bg

СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

А всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan

Официален партньор на конкурса са магазини Silver Court, в които можем да намерим любимите модели на Pandora, UNOde50 и Thomas Sabo.