Днес си щастлива, безгрижна, мислите ти безплътно се реят към пухкавите коледни сладки, към онзи готиния, който те покани у тях на Нова година.

Не ти ли е малко неудобно? Разбира се, че не, особено ако се довериш на вродената си котешка интуиция. Все пак днес е първият от петте работни дни преди голямото размазване. Време е да сложиш розовите очила и да се отдадеш на позитивните мисли, защото Вселената не чака, особено когато е решила да ти изсипе всичките си блага наведнъж.

Време е да си красива, щастлива, недостижима, лакома, мързелива, да си само една безкрайно доволна жена.

Надяваме се вече да си поприключила с големия лов на подаръци и да имаш време само за себе си и за любовта. Ето и няколко идеи само за теб от Коледния ни календар със съдействието на Сердика Център, с които да се поглезиш.

Коледен био чай Yogi, понички Dunkin' Donuts, петифури и шоколадови бонбони от 100 грама сладки и хубава книга от Booktrading. Само минаваш през мола и си готова за дългото мързелуване на дивана. Не забравяй и мекичкото домашно горнище от Triumph.

Ако пък ще излизаш - с розовата чанта на цветя от Massimo Zardi ще бъдеш новата Меган. А с малка чанта от FURLA ще развиеш целия си потенциал да блестиш на новогодишния купон. Не забравяй да си пръснеш и от онзи взривяващ сетивата парфюм Paco Rabanne Pure XS от Beauty Zone с аромат на ванилия, пуканки и амбра! В крайна сметка само веднъж в годината се случва... да посрещнеш Новата година.

Снимка: Serdika Center

А когато се прибереш вкъщи с любимия, му сервирай чай в ангелския си комплект чайник и чаши за чай от ENGLISH Home и защо да не получиш пръстен от бяло злато с цирконии от Zlatarna Celje.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg и Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи. И, да - даже ще се забавлявате. От коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките, до кътовете за опаковане на подаръците и консиержите, които ще ви упътват или ще носят покупките ви - всичко е готово за едни приказни празници.

Photocredit: Serdika Center