8 декември е специален ден за всички настоящи, бивши и вечни студенти. Ако сте един от тях и не сте се отдали на бурни купони от сутринта, можете да отделите малко време за целева разходка в мола.

С една визита в Сердика Център можете да се сдобиете със страхотни подаръчета, както за по-възрастните дами, така и за по-младите представителки на нежния пол.

Трябва да призная, че днешната селекция в по-голямата си част е страхотна за зимните дни и особено за онези нередки моменти, когато чувстваме кожата на ръцете си суха и изпъната заради мразовития вятър и имаме нужда нещо да меко, свежо и ароматно, което да ни облекчи.

Е, селекцията за 8 декември определено има какво да предложи.

Нека да започнем с един чудесен комплект от The Body Shop, който съдържа грижа за ръце и устни с аромат на Коледа и цитруси. И няма нужда да купувате специална подаръчна опаковка, тъй като комплектът пристига с чудесна кутийка.

За всички, които не са почитатели на цитрусовите аромати, но пък харесват балсамите за устни, особено важни в студените дни, има страхотен вариант със зелен чай от Yves Rocher и то само за 6,30 лв.

И понеже е Коледа, и ароматът на ябълки и канела е навсякъде около нас, можете да изберете и крем за ръце отново от Yves Rocher и на също толкова достъпна цена.

Продължаваме на вълна кремове и се насочваме отново към The Body Shop за един комплект от три крема за ръце. Ако се чудите кой ще използва три крема едновременно, можете просто да ги помиришете и ще разберете. Ако това не е достатъчен аргумент за вас, може просто да разделите комплекта и така ще имате три миниподаръка.

В зимните вечери, които прекарваме у дома и завършваме деня с топъл душ, на помощ в тоталното отпускане след напрегнат ден пристига масажното блокче Lush, декорирано не с какво да е, а с илекс. Ако не се сещате за какво става дума - това е онова красиво клонче със зелени листа и малки червени плодове, което неизменно присъства във всяка американска коледна комедия.

Душът трябва да завърши подобаващо с мека хавлия, която попива перфектно всяка капчица от тялото, а ако има и една за косата, щастието е пълно. Затова от PNG са ни подготвили комплект кърпи, на които не можем да устоим.

Едва ли има баня, в която течният сапун да не присъства на мивката. Ако пластмасовите опаковки от магазина дразнят естетическия ви вкус, време е да се насочите към нещо от по-висок клас. Това важи за всички, които се чудят как може най-добрата им приятелка да си държи четките за зъби в обикновена чаша за кафе и то със счупена дръжка. Може би сега е моментът да ѝ подарите комплект за баня от English Home. Така ще се чувствате у дома си, когато се отбивате у тях на сладки приказки.

И накрая, но не на последно място, за всичко любители на нововъведенията - онези, които притежават електрическа мелачка за черен пипер с лампичка, и същите, които си пускат пералнята с приложение на телефона, представяме един супер красив сензорен диспенсър Umbra от Dream Kitchen - просто поставяте ръка отпред и всичко се случва като с магическа пръчка.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg u Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи.

И да - даже ще се забавлявате. От Коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките. До кътовете за опаковане на подаръците и стигнем до консиержите, които ще бъдат на ваше разположение, за да ви упътват или да ви носят покупките.

Photocredit: Serdika Center