Омръзна ли ви от скучните трапези, безкрайното ядене и лежане, и часовете, прекарани с роднините по празниците? Коледа и Нова година са посветени на любимите хора, но когато имаме цели 8 почивни дни, не е нужно да сме си само вкъщи, тъй като има и много време за срещи с приятели, партита, афтърпартита и дълго "реанимиране" след това.

Започваме да ровим в програмите на столичните клубове не само в търсене на работещи заведения... Иска ни се да е нещо стилно, нещо алтернативно, нещо, което наистина ще ни направи щастливи и ще ни разтовари от целия предколеден стрес.

Откриваме всичко това в празничната програма на клуб "Терминал 1" през декември!

Там посрещат Новата година на живо с P.I.F., Rewind, Жлъч и Гена. Целият месец в клуба ще има страхотни концерти за изискан вкус. Най-купонджийският месец вече стартира с Белослава, Рут Колева, Миленита, Алекс Раева и два напълно разпродадени концерта на Руши Видинлиев.

Тази събота (15 декември) ни очаква най-оригиналният рок купон. На една сцена застават Jeremy? и Кирил Маричков! Инди бандата ще представи новата си песен "Не си сам" съвместно с рок великана.

На 19 и 20 декември предстоят последните Old School HIP HOP и RETRO PARTY за 2018-а.

На 21 декември (петък) идва ред на любимото на феновете и редовните посетители на клуба супер забавно парти - "90"s Kids". Независимо от възрастта, на която сте или се чувствате - няма как да останете безразлични към музиката и атмосферата в "Терминал 1". Nirvana, Westbam, Beastie Boys, Faith No More, Republica, Тhe Offspring, Garbage, No Doubt, Fatboy Slim, Underworld, Blur, Rage Against The Machine, Pearl Jam, Alice In Chains. Алтернативно парти с популярни хитове - какво по-освобождаващо от това?

Съботата преди Коледа (22 декември) е запазена за феновете на "ДРЪМ и БАСС ЛАВИНА" - с участието на Bryan Gee (UK), HEIST (UK), Mc Darrison (UK) и още Panega/DTK/Kenobi/ Bassmafia (Emil Prize&Mc Hema), Goldrum&Paramether.

На връх Коледа (25 декември) се очаква да е празнично и всеки, който усеща порив да стане от трапезата и да се забавлява с готини хора - може дa заповяда в "Терминал 1".

На 27 декември - Стефановден, следва HIP HOP LIVE&DJ SET с гост Wosh MC.

На 29 декември е специалният празничен концерт на група Остава, който също е традиционен през последните години и определено не е за изпускане!

На 31 декември смятаме задължително да посрещнем Новата година с любими банди -  P.I.F., Rewind, Жлъч, Гена, FeeL и Dolittle на най-високи обороти!

Следете събитията на "Терминал 1" и във фейсбук ТУК.

Снимка: Facebook