Наближи ли Коледа, улиците се изпълват с твърде много коли с изнервени шофьори, времето сякаш отлита за миг, а вие отново сте в творчески блокаж и нямате идея какво да вземете дори на най-близките си хора. Вместо да е удоволствие, пазаруването на коледни подаръци често се превръща в нещо, което слагате в списъка "Досадни задачи". А не трябва да е така.

Да откриете подаръци за всички любими хора само с едно излизане всъщност е мисия възможна. Дори и да нямате конкретни идеи, ние сме ви подготвили шопинг пътеводител със 7 идеи за подаръци за всеки тип човек, които ще откриете в Bulgaria Mall.

Три предимства на коледното пазаруване в Bulgaria Mall:

  • Безконтактна паркинг система за бързо влизане и излизане.
  • Всеки, който пазарува в Bulgaria Mall до 14 декември, може да спечели 1000 лева за празничен шопинг.
  • Можете да напазарувате подаръци за всичките си близки за под два часа, като на едно място ще откриете магазини за детска, мъжка и дамска мода, играчки, техника, спорт, за дома и книжарници.

Празнично работно време: Дори и да сте забравили нещо и да ви се налага да пазарувате в най-най-последния момент, празничното работно време на Bulgaria Mall може да ви спаси. На 24 декември магазините, заведенията и кафенетата ще работят от 10 до 18 часа, на 25 декември - от 10 до 19 часа, на 31 декември - от 10 до 18 часа, а на 1 януари - от 12 до 20 часа.

За любимата жена: Копринено бельо

Снимка: Bulgaria Mall

Коприненото дантелено бельо е подарък за дамите, но всички знаем, че от него се възползват и силните половинки. То е покана за романтични вечери, показва внимание и обожание. Не е нужно обаче дамите да чакат някой да им го подари. Няма нищо по-хубаво от подарък "от мен за мен".

Ако искате да сте в крак с тенденциите, тази година тренди цветът при бельото е изумрудено зелено.

Дамско бельо Bul Bel можете да намерите на ниво партер.

За децата: Коледна книга

Снимка: Bulgaria Mall

Има нещо специално и магическо в коледните книги за деца. Може би защото им ги четем само за около месец всяка година, те стават част от спомена за уютните Коледи от със семейството.

Лампички на елхата, удобни възглавници, чаша горещ шоколад и вие, сгушени с децата с някоя мила коледна история. Или пък някоя щура. Все пак не е нужно децата да са чак толкова послушни, а да са с добри сърца.

Коледни и други книги ще откриете в Booktrading на ниво +2.

За истинската дама: Перли

Снимка: Bulgaria Mall

Перлите са класика, която никога няма да излезе от мода, затова са универсален подарък за дами на всякаква възраст. Коледа и Нова година са чудесен повод всяка жена да се превърне в звездата на вечерта с нежен блясък около шията си. И не само! Пандемията може да ни затвори по домовете, но това превърна дори вечерята навън или излизането за питие в истински празник, който заслужава (малка) черна рокля и блясъка на перли.

Бижута с перли можете да откриете в Liu Jo на ниво партер.

За душата на партито: Фотоапарат за моментни снимки

Откакто имаме смартфони, правим повече снимки откогато и да било в човешката история. За съжаление обаче, почти всички потъват сред хаоса на архивите, които все се каним да подредим. Почти никой вече не събира спомени във фотоалбуми, а в тях има нещо носталгично и симпатично.

Фотоапаратът за моментни снимки е перфектен подарък за всеки с парти душа в обкръжението ви, но и за бабите и дядовците, които могат да запечатват всяка среща с любимите хора в живота си и да държат истински хартиени снимки пред очите си.

Фотоапарат Lomo Instant Automat South Beach можете да намерите в Technopolis на ниво +1.

За стилната приятелка: Малка червена чанта

Снимка: Bulgaria Mall

Малката черна чанта е нещо, което всяка жена трябва да има в гардероба си, но малката червена чанта внася цвят и разнообразие в стила на жените през студения сезон, които често се изкушават да носят твърде много черно. В студените зимни дни, когато градът ви се струва особено сив, е малко по-лесно да излезете от вкъщи, когато погледът ви се спре на чантата в топъл нюанс. Изберете изчистен модел, за да подхожда на всеки стил.

Червена чанта GUESS можете да откриете на ниво партер.

За приятеля, когото познавате наистина добре: Любим парфюм

Трудно е да избирате парфюм за подарък на непознат, но когато става въпрос за най-близките ви приятели, това едва ли ще ви затрудни, защото със сигурност знаете кои са любимите им. Да подарите нещо, което човекът отсреща със сигурност ще хареса, е знак за истинска близост. Тази година големите козметични компании са подготвили и наистина интересни подаръчни комплекти в невероятно красиви опаковки.

Парфюми и подаръчни комплекти можете да откриете в DOUGLAS на ниво партер.

За спортния тип: Нови маратонки или спортен екип

Независимо дали се опитват да постигнат перфектните извивки или просто спортуват за здраве, за трениращите е важно да са с удобни дрехи от дишащи материи, докато са във фитнеса или тичат в парка. Но носенето на един и същи екип всеки ден може да бъде скучно. За спортните натури изберете маратонки от последната колекция на любимата им марка, спортен екип в празнично червено или удобен сак. Човек не може да има твърде много удобни дрехи.

Спортни дрехи, обувки и аксесоари можете да намерите в Sport Depot на ниво +2.


Материалът е подготвен със съдействието на Bulgaria Mall.