След едногодишна пауза, през която светът посрещна неочаквани изненади и се изправи пред тежки изпитания, а животът се отдалечи от своята рутина и промени добре познатия си образ, "Най-красива абитуриентка" на Dir.bg се завръща! Поради естеството на необичайната ситуация през 2020 г., засегнала голяма част от тържествата, съпътстващи успешното дипломиране на учениците у нас, конкурсът бе отменен... Но големият интерес към него, придружен с множество запитвания, ни накара да разберем, че вече официално е настъпил моментът, в който отново трябва да го проведем. Все пак традициите съществуват, за да бъдат спазвани, а чрез тях не просто оставаме верни на себе си, но и се доближаваме към нормалното, независимо от всички събития, които се опитват да ни отдалечат от него.

Ето защо с радост обявяваме, че за 14-а година се впускаме в издирване на онова момиче сред зрелостничките, надарено с естествена привлекателност, очарование и неподправен стил. През 2019 г. я открихме в лицето на прекрасната Нена Върбанова от град Плевен, а сега това може да бъдеш ти.

Младата дама, която търсим, завършва училище тази година и иска да сподели своите незабравими мигове, изживени на абитуриентския бал, както и приятните емоции, споделени със съучениците на празника. Ако това е твоята история, то тогава имаш реален шанс да станеш победителка в конкурса ни за "Най-красива абитуриентка 2021"!

Ето как да участваш в 2 стъпки:

1. Прочети Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриентка" на Dir.bg.

2. Изпрати съобщение в Messenger на фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка" и с Правилата за обработване и защита на личните данни на Конкурса.", заедно с име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то. Не забравяй да качиш в съобщението до 3 снимки от бала си, с които искаш да се включиш в конкурса! Успех!

"Най-красива абитуриентка" 2016 - Елина Крушева

Снимка: trendo.bg

Победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв, с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционата система и три години актуализации на сигурността

Снимка: Хотел "Исмена"

Слеващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко оизброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.

Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е до 14:00 часа на 23 юни. Потребителите на Dir.bg ще определят с гласовете си 10-те най-харесвани снимки. Гласуването се провежда във фейсбук страницата на конкурса чрез натискане на бутона "Like" под съответната снимка. Редакцията на Dir.bg ще номинира още 10 снимки. На финала звездното жури ще избере сред тези 20 снимки "Най-красивата абитуриентка". 

Вижте нашите победителки:

"Най-красива абитуриентка" 2019 - Нена Върбанова

Снимка: Конкурс за Най-красива абитуриентка, Dir.bg

"Най-красива абитуриентка "2018 - Елица Луканова

Снимка: Конкурс за Най-красива абитуриентка, Dir.bg

"Най-красива абитуриентка" 2017 Мила Слепцова

Снимка: Конкурс за Най-красива абитуриентка, Dir.bg

"Най-красива абитуриентка" 2016 - Елина Крушева

Снимка: Конкурс за Най-красива абитуриентка, Dir.bg

"Най-красива абитуриентка" 2015 - Габриела Иванова

Снимка: Конкурс за Най-красива абитуриентка, Dir.bg