Лятото е тук и се разгаря с пълна сила. Очакват ни бирата и грилът. Време е да се отпуснем и да се насладим на всичко, което този сезон ни предлага, а то никак не е малко - слънце, море или дълги вечери на двора с приятели, прекарани в приятна компания, част от която са грилът и бирата, разбира се. Защото, нали знаете, лято, бира и грил са една очаквано добра комбинация.

С цел да направим лятото ви още по-хубаво и даже незабравимо, ви предлагаме да се включите в Играта на Dir.bg и Lidl и да спечелите страхотни награди.

Играта

Играта с апетитното име "Beer & Grill" ще ви предизвика да снимате най-яките моменти от приключенията ви с бира край грила с вашите приятели или семейството ви.

Тя ще се проведе на Facebook страницата на Life.dir.bg от 24 юли до 12:00 часа на 31 юли 2020 г.

За да "влезете" в Играта, трябва да следват тези две лесни стъпки:

1. Харесайте Фейсбук страницата на life.dir.bg.

2. Споделете, като коментар под публикацията за Играта във фейсбук страницата на life.dir.bg, снимка на най-яките си моменти от приключенията ви с бира край грила с вашите приятели или семейството ви.

Един от вас ще спечели голямата награда - ваучери за пазаруване от Lidl на стойност 100 лв.

Още двама щастливци ще получат ваучери за пазаруване по 50 лв.

Победителите ще бъдат определени на случен принцип и имената им ще бъдат обявени във фейсбук страницата на Life.dir.bg на 31.07.2020 г.

 

Вижте правилата за играта

 

Вижте правилата за защита и обработка на личните данни

 

Влез в играта сега!

Грилни и спечели с Lidl!