Затова колко е важна връзката на дъщерята с бащата, психолози вероятно могат да говорят с часове, но в новинарския поток от последните седмици правят впечатления две еднотипни сюжетни линии на известни жени, които стигат до разправии в съдилища с татковците. Певицата Бритни Спиърс и Меган Маркъл, съпруга на принц Хари. Между другото, счита се, че и двете имат в някаква степен психически разстройства.

Ще се спрем на Бритни, която обяви поредна важна стъпка в живота си - сгоди се за приятеля си Сам Асгари. Тя едва се откопчи от попечителството на баща си, след което попадна, защото се водеше емоционално нестабилна.

Снимка:Getty Images

През 90-те години Бритни излизаше с Джъстин Тимбърлейк след като се срещнаха по време на снимките на "The Mickey Mouse Club". Двете звезди бяха двойко две години и половина, но се разделиха през 2002 г. Тогава имаше непотвърдени слухове за изневяра от нейна страна.

Певицата е вдигала сватби два пъти досега.

Първият ѝ брак е през януари 2004 с приятел от детството ѝ - Джейсън Александър. В края на щура парти вечер се отбиват до прочутата обредна зала на Лас Вегас и развеселени, се женят на малка церемония. След по-малко от 55 часа обаче те анулират брачния си съюз.

През септември същата година Бритни се омъжва за Кевин Федърлайн. 

С Кевин

Снимка:Getty Images

След раздялата Бритни си обръсва глава с моден салон в Калифорния и казва на фризьорите: "Майка ми ще се побърка" и постъпва в местен рехабилитационен център.

Между 2007 г. и 2009 г. тя излизаше с Аднан Галиб, професионален фотограф, който често се подвизава като папарак. Малко след като стана ясно, че се виждат, плъзна дори слух, че тя е бременна от него, и че двамата са се бракосъчетали тихомълком в Тихуана, Мексико. Преди това обаче близки до двойката издадоха, че "намеренията на Бритни са сериозни" и захраниха таблоидите с информация, че тя броила на фотографа 250 хиляди долара - да се разведе по спешност със своята съпруга.

Бритни Спиърс прекара няколко хубави глави от романа на живота си с мениджъра ѝ Джейсън Трауик. Те започнаха своето приключение през 2009 г. и дори бяха сгодени през 2011 г. Обявиха края на връзката си през януари 2013 г., след четири години заедно. Той обичал синовете ѝ от предишния брак, но не искал да имат деца, което за изпълнителката на "Toxic" се оказало неприемливо. Въпреки това оповести, че ще "останат страхотни приятели".

Бритни Спиърс имаше връзка с Дейвид Лукадо, в продължение на осемнадесет месеца. Двамата сложиха точка през август 2014 г., след като приятелят й й изневери. Според Radar Online поп звездата е видяла видео на гаджето си, който танцувал и целувал друга жена.

Певицата регистрира любовна история и с продуцента Чарли Еберсол. Те бяха заедно от октомври 2014 г. и разделиха през юни 2015 г., защото Бритни искаше да имат деца, а той смяташе, че не е моментът да загърбят кариерите си и да станат родители.

Снимка: Официален профил в Instagram

Бракът със Сам ще бъде трети за певицата. Почитателите й я призоваха да направи предбрачен договор. "Благодаря на всички, които са загрижени за предбрачния ни договор", написа годеникът ѝ. "Разбира се, че ще подпишем железен договор, който да предпази джипа ми и колекцията ми от обувки в случай, че един ден тя ме зареже".