Мъжете в живота на Бритни

Първият й брак трае няколко часа, а заради Кевин си обръсва главата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бритнито кви джоланчета е отпрала, като се замисля едно време какво тяло имаше икак ми го виркаше

Гледам, че в последния параграф, Бритни някак си е станала британка! Гора, кой ви пише статиите?

Арабската Ислямска змия- Сам Асгари да бяга с РАЗПРАН гъъз към Саудитска Арабия, както бягаше Осман Ага през 1865 г. Явно някакви араби и негри- Митьо-вци, Сисиньо, Ривелиньо, Жаирзиньо, Ал Капоне, Ал Файед, Ел Масри, Ел Хатиб, са ИЗНЕРВИЛИ Бритни Спиърс, та се е побъркала, както ИЗНЕРЯВЯХА всички в България СЛЕД 2001 година.. Тия продават Наркотици и нападат жени и мъже да ги правят на Просяци и Простититки в Харема на богати араби..

ьоаь

хаха тук ми пускат коментара, а в политическите новини не

на Самият Череп!

Защо ми триете коментарите бе дирници прости селски???????? БРИТНИ Е УРОСПИЯ!!!?? ТОЧКА!!!

И да е, на теб какво ти пука?

Мъжете в живота на всяка една жена, трябваше да е заглавието на статията. Понякога загадка, друг път клюка, трети път издънка, след което шута в ауспуха и директно при майка си, там да си ближи раните. Всяка 3 жена е самотна, изгонена, изоставена, натирена.. и сигурно има защо. Статистически всяко 3-то дете се отглежда от самотна майка, тоест бащата и набил вълната в халката, юмрука в главата и да пасе тревата. Жени са това, Господа, тоест не хора, не човеци, не и животни, а нещо по лошо сътворено незнайно защо от майката Природа.

Явно яко са те ритали жените. Такава злоба не се трупа лесно....И да ти кажа няма да се оправиш. Все-така ще седиш сам и ще завижаш на колегите си.

Нещо ревнувам. Пишат ми само за чужбинските руспии. А къде е информацията за Мегз, за Николета Лозанова, за Зладките, за Маги Желязкова или поне с новото и име, за Нора Недкова Сигурно пропускам и други. Ей едно време какви клюки имаше, какви бяха м.урвите. А сега какво? Кой тормозел Бритни Сиърс и кой и бил гадже. Може ли да се развнява с нашите? С по цял национелен орбор в сметката си. Вместо БФС да е съкращение на Български Футболен Съюз с национален отбор по едно време беше Баджанашка Фенска Сбирка

не са си платили

Откога щата Мисисипи е британска територия??

Дир, изтрезнейте и престанете да пишете глупости. Скандални сте с грешните информации, британка е колкото и аз

Ако все още иска деца, аз мога да помогна ... а само ако знае колко милиарда деца са изтекли в канала около 1998-2000 година, много ми харесваше тогава Бритнито. Ама и сега няма да я върна.