Михаела Филева и Искрата се впуснаха в динамичен денс-батъл за своя нов видеоклип към песента "Играем за победа".

Вижте снимки на Михаела >>

Общото им парче е част от втория самостоятелен албум на Михаела Филева - "Нова страница", който излезе на пазара през месец май. Видеото предизвика положителни отзиви от феновете в YouTube, които нарекоха проекта "новия летен хит".

В сюжета на клипа двамата изпълнители на "Монте Мюзик" влизат в ролята на хакери, разпространяващи с хитри ходове информацията за мястото и часа на таен денс-батъл. Успехът на мисията им ги отвежда до изоставеното хале, където ги очакват и останалите участници в оспорваната надпревара. Време е за начало на игра, в която правилата са излишни, а крайната цел е само победа.

"Играем за победа" е втората обща песен на Михаела Филева и Искрата след успешния проект "Танцувам само за теб" от 2016 г.  За новото си видео изпълнителите се доверяват на режисьора Павлин Иванов - Bashmotion и неговия екип. Автор на музиката е Искрен Тончев-Искрата с помощта на Михаела Филева.

Видеото към песента "Играем за победа" идва заедно с новината за предстоящата самостоятелна песен на Искрата, която се очаква да зарадва феновете в началото на юли.