Михаела Маринова навлезе шеметно в 2019-а, жънейки успехите от първия си сингъл, предназначен за международната публика - "Tiempo". Как се ражда новото любовно парче на певицата и как тя и приятелят ѝ Александър Дюлгеров посрещат Нова година научаваме лично от Михаела.

Как върви промотирането на първия ти международен проект "Tiempo"?

Адски щастлива съм от успеха на "Tiempo". Знам, че е нещо различно за българския пазар и признавам - имах леки притеснения относно приемането на песента от публиката. Истината е, че феновете ми я обожават и резултатите са налице!

Вижте снимки на Михаела >>

В парчето пееш на английски и испански. За какво разказваш?

"Tiempo" на испански означава "време". В песента представям по-романтичната си и загадъчна страна. Ако досега съм пяла в повечето си песни за нещастна любов, то тук любовта е споделена и огнена!

Как избра тематиката и стила на парчето?

В момента, в който влязох в студиото, песента просто изникна в главата ми. Знаех, че искам подобен ритъм на латиното. Знаех и че искам песента да е "пожар".

Видеото е много изчистено, като в основата са сексапилните визии. Как се чувстваше по време на снимките?

По време на снимките се чувствах много Аз! Антония Йорданова, която се погрижи за моята визия, заедно с Алина Манова и Стоян Кунев, ме накараха да не се притеснявам за това как изглеждам. Бях максимално съсредоточена, защото знаех, че искам да се получи наистина добре! Режисьорът е Люси Иларионов, с него работата винаги е ползотворна, а времето просто лети и накрая се получава един хубав проект.

Как върви образованието ти?

В момента съм втори курс "Музикално-сценична режисура" в Музикалната академия. Взех изпитите си за първия семестър, сега съм във ваканция. Доволна съм от специалността и най-вече се радвам, че имам най-яките преподаватели и колеги!

В момента си обвързана с футболиста на ЦСКА Александър Дюлгеров. От колко време сте заедно и как се случи всичко?

С Александър сме заедно от 1 година. Всичко се случи, когато най-малко го очаквахме и двамата, по най-естествения начин. Запознахме се чрез общи познати.

Разликата в професиите разделя ли ви или ви събира?

Бих казала, че по-скоро ни събира. Двамата имаме амбицията да покорим своите върхове. И двамата имаме нужда от подкрепа и вярваме силно в това, което правим. И преди всичко и двамата сме хора-мечтатели.

Михаела и Александър на Нова година

Снимка: Instagram

Снимките ви от Нова година предизвикаха голям интерес в интернет. Какво беше партито и как изкарахте?

Тази Нова Година беше една от най-красиво споделените! Имах участие, на което ме придружиха родителите ми и Александър. С мен бяха и моите момичета от ММ Dancers! Беше много лудо, много запомнящо се! Интерес са предизвикали може би истинската радост и щастие в снимките, защото наистина беше едно прекрасно изпращане на старата година и посрещане на новата.

Как прекара Коледа?

Прекарах я по традиция със семейството ми. Бях вкъщи и пак се почувствах като едно малко детенце, което вярва в Дядо Коледа и чака своите подаръци.

Ти си само на 20 години. Мислила ли си за смисъла на брака и за каква сватба мечтаеш?

Старая се да се развивам максимално добре във всяка сфера и всяка материя, до която се докосна. Имам кариера, която е в разцвета си и няма нищо по-важно в момента от нея. Смятам, че има време за всичко и се наслаждам на момента.

Спортуваш ли след празниците?

Обичам да спортувам. Не е само след празниците (Смее се.). А и със спортист до себе си няма как да пропусна...

Планирала ли си пътешествия в чужбина през 2019 година?

Планирала съм доста пътешествия в чужбина през 2019 г., съчетани с готини хора и споделяне на музикални емоции с любимите ми световни звезди!

Михаела в Гърция

Снимка: Официален профил в Instagram