"Мисис Европейски съюз" 2018 и "Мисис Нидерландия" 2018 - българката Юлия Бакалова, ще открие форум, посветен на борбата с домашното насилие в Хага.

Вижте снимки на Юлия >>

Събитието ще бъде на 25 ноември. То ще бъде съпроводено с разпродажба на винтидж дамски чанти, а средствата ще бъдет дарени в полза на организацията "Чуй моя глас" (Here my voice) и жертвите на домашно насилие.

Варненката Юлия Бакалова спечели двете титли за красота тази година. Тя управлява собствена счетоводна къща в Хага, където живее със семейството си. Юлия е омъжена за ученическата си любов и двамата имат три деца.

Преди почти 10 години Юлия и Виктор заминават за Холандия. В интервю пред Dir.bg Бакалова сподели, че в Холандия се чувства като у дома си. Тогава тя каза, че титлата "Мисис Холандия" е короната на успеха на реализирана жена и майка:

"Най-важното в конкурса "Мисис Холандия" беше образът на жената, майката - прекрасна отвън и отвътре. Тук не търсят само едно красиво, но празно отвътре Барби! "Мисис Холандия" трябва да е очарователна и умна, както обичат да казват. Благодарна съм, че ме удостоиха с тази чест."