"Най-красивата абитуриентка" за 2019 година Нена Върбанова от Държавната финансова-стопанска гимназия "Интелект" в Плевен пристигна с елегантен тоалет и свежа усмивка в офиса на Dir.bg.

Вижте снимки >>

Нежната Нена сподели, че не е очаквала да спечели конкурса и е много щастлива от победата. Майка ѝ също е очарована, защото следи "Най-красивата абитуриентка" от години и първото място на дъщеря ѝ е донесло много приятни емоции.

Красавицата се запозна с екипа и партньорите ни, които ѝ връчиха страхотни награди. Нена получи комплименти и благопожелания от PR мениджъра на Huawei Емилия Кирилова и се сдоби с модерния и елегантен смартфон P30 на марката. С него тя ще може да запечатва всеки вълнуващ момент, който ѝ предстои оттук нататък по пътя към университета, срещите с приятели и предстоящите близки и далечни пътешествия.

Нена Върбанова получи смартфон Huawei P30 от PR мениджъра на технологичния гигант Емилия Кирилова

Снимка: Иван Григоров, Dir.bg

"Най-красивата абитуриентка" оцени по достойнство и наградата, осигурена от "Лъки Банско". Ваучерът за СПА уикенд за двама в апарт хотел Лъки Банско СПА & Релакс Нена получи от Мина Колева - мениджър резервации на едно от най-приказните места за почивка в подножието на Северен Пирин. Бъдещата студентка ще може да се наслади на две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства с любим човек.

Ваучер за СПА уикенд за двама в апартхотел "Лъки Банско" Нена получи от Мина Колева, мениджър резервации в известния хотел

Снимка: Иван Григоров, Dir.bg

Офис мениджърът на Trendo.bg Александрина Голденберг връчи на "Най-красивата абитуриентка" ваучер на стойност 300 лв. за известния онлайн магазин, от който плевенчанката ще може да избере актуални за сезона дрехи и аксесоари, за да бъде винаги в крак с модата.

Представителката на Trendo.bg Александрина Голденберг връчи на Нена ваучер на стойност 300 лв. за онлайн магазина

Снимка: Иван Григоров, Dir.bg

Специалното парфюмно бижу, което получават и всички финалистки в конкурса, комплект Refan Gold Collection бе поднесено на Нена от търговския директор на Dir.bg Събина Ангелова. Божествените аромати, събрани в златистата кутийка, включват парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание.

Комплектът Refan Gold Collection бе връчен от търговския директор на Dir.bg Събина Ангелова

Снимка: Иван Григоров, Dir.bg

Официален партньор на конкурса са магазини Silver Court, в които можем да намерим любимите модели на Pandora, UNOde50 и Thomas Sabo.

Очаквайте в понеделник интервю с "Най-красивата абитуриентка", която ще разкаже малко повече за себе си, бъдещите си планове и участието си в конкурса! Dir.bg отправя специални благодарности към всички млади дами, които се включиха в 13-ото издание на нашето предизвикателство!