Нена Върбанова от Държавната финансово-стопанска гимназия "Интелект" в град Плевен е "Най-красивата абитуриентка" за 2019 година. Победителката бе избрана от звездното жури - Ники Илиев, Диляна Попова, Dara и "Най-красивата абитуриентка" за 2018 година Елица Луканова.

Вижте снимки на победителката >>

Стотици прекрасни момичета от цялата страна се включиха в 13-ото издание на конкурса на Dir.bg. Всички те показаха приказните емоции и празнични мигове от баловете си, като изпратиха хиляди снимки на страницата на конкурса във Фейсбук, а след това потребителите на Dir.bg ги видяха на първото онлайн лайфстайл списание у нас Life.dir.bg.

19-годишната Нена се подготвя за кандидат-студентските изпити. Тя се е насочила към специалностите "Фармация" или "Медицина", като ще кандидатстава в родния си град Плевен и в Пловдив.

Нена спечели смартфон Huawei P30, който притежава невероятен стил и страхотна камера за запечатване на най-запомнящите се моменти.

Снимка: Huawei

Следващата награда е ваучер на стойност 300 лв. за онлайн магазин Trendo.bg. Останалите 20 финалистки ще пазаруват с 20 % отстъпка най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари, за да бъдат в крак с модата.

Снимка: trendo.bg

Другото изкушение е СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

А всички финалистки в конкурса печелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan

Официален партньор на конкурса са магазини Silver Court, в които можем да намерим любимите модели на Pandora, UNOde50 и Thomas Sabo.

Първите финалистки в конкурса на Dir.bg "Най-красивата абитуриентка" бяха избрани от потребителите. В продължение на 23 дни всеки имаше възможност да подкрепи своята фаворитка във фейсбук страницата на конкурса. Абитуриентките, които влязоха в топ 11 на снимките с най-много харесвания, продължиха директно към финала. Още 10 финалистки бяха класирани от Редакционния съвет на Dir.bg. А всички кандидатури бяха внимателно оценени от независимото звездно жури.