В рубриката "Златните ръце на..." четете поредица от материали, посветени на талантливи български майстори, занаятчии, творци и автори. Ще ви срещнем с хора, които не се страхуват да преследват мечтите си и да доказват, че силата на изкуството е да прави добро. Наш партньор е Дънди Прешъс Металс, а историите очаквайте в страницата на Dir.bg.

С лъчезарната си усмивка, тя превръща всяка среща в удоволствие. Съчетава нежност, сила, вяра и дух. Житейската й история потвърждава, че ученето може да продължава далеч след като си завършил училище, а обичта е силен мотиватор за успех.

Мило, а може би и съдбоносно, е да си спомниш как като малък си играл с пръстта във вадичките на полето, а днес през пръстите ти минава фино смляната златоносна проба от родните скали.

"Вътрешна енергия ме караше да вървя в тази посока. Когато човек заобича и каже: "Аз мога, аз искам", няма сила, която да го спре", разкрива Емине Ахмед, която работи като Технолог ОТК в златодобивната компания "Дънди Прешъс Металс Крумовград" ЕАД.

Вижте нейната история.