Конкурсът на Dir.bg продължава да събира красиви момичета от цяла България, които завършват тази година. 

Представяме ви още 199 нови участнички в 14-то издание на конкурса "Най-красивата абитуриентка". Новите попълнения са от Враца, Монтана, Силистра, Широка лъка, Белене, Плевен, Златоград, Крумовград, Русе, Перник, Върбица, Ловеч, Самоков, Долни Дъбник, Белово, Айтос, Свищов, Котел, Свиленград, Правец, Добрич, Пазарджик, Чирпан, Пловдив, София и др.

Допълнително доза стил, чар и атрактивност добавиха с участието си две двойки близначки. Техни снимки може да видите както в настоящата, така и в предходната публикация за конкурса. В следващите новини по темата ще ви представим и други сестри с идентична визия.

 

Елеонора Живомирова Ангелова и Петина Живомирова Ангелова, ФСГ “Васил Левски” , гр. Добрич

Снимка: Конкурс "Най-красива абитуриентка"

Вижте още снимки >>

От стотиците момичета, които вече се включиха в конкурса "Най-красивата абитуриентка" и от новите попълнения, които предстои да изпратят своите снимки, звездното жури в състав от Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и победителката от 2019 г. - Нена Върбанова, ще изберат фаворитката си. Първите 10 финалистки ще бъдат класирани според събраните лайкове във фейсбук страницата на конкурса, а редакционният екип на Dir.bg ще избере още 10 момичета, които да достигнат до големия финал.

Виж как да се включиш >>

Спазвайки традицията си, Dir.bg предоставя страхотни награди за победителката и финалистките в конкурса:

Снимка: trendo.bg

Победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.