Предстоящите коледно-новогодишни празници са върховна радост за заклетите шопинг маниаци, защото им дават възможността да се развихрят както само те си знаят. И да дадат най-доброто от себе си, за да направят щастливи всички свои близки, приятели, колеги... а защо не и някой непознат в месеца на чудесата?!

Те са навсякъде - в моловете, в сайтовете за пазаруване, в кварталните магазини, в малките работилнички, в бутиците... Те са онези, които живеят така, сякаш всеки ден е празник. Те не спестяват бели пари за черни дни, а инвестират единствено в "тук и сега". Не отлагат удоволствията за утре. Не чакат по-добрите времена, а си ги създават. Постоянно и със страст.

Истинският шопинг маниак не е безразсъден, както мнозина си мислят. Той просто е от щастливците, които винаги улавят мига, а всяка покупка ги зарежда с ендорфина на поредна малка (или голяма) радост, която си е доставил. Или е доставил на другите.

Истинският шопинг маниак обича да живее "като на кино". Той е като истинска звезда по червения килим във всеки магазин - физически или електронен. Неговият "Оскар" е шопинг картата му с кредитен лимит от 500 до 10 000 лв., функционалност за разсрочване на покупки на вноски, гратисен период до 45 дни за покупки на ПОС терминал, при това - без такса за първата година и преференциални такси за следващите, и още куп екстри, които можете да видите ТУК>>

А овациите са от всички любими хора, влюбени в подаръците, които той умело и със страст им е подбрал.

Шопинг маниакът е сценаристът, режисьорът и звездата във филма на живота. Който за него и близките му винаги е с щастлив край.


Материалът е подготвен с подкрепата на УниКредит Булбанк.