Музикалните награди на списание "Билборд" бяха раздадени в Лас Вегас. По червения килим преминаха Ева Лонгория, Приянка Чопра, Карди Би, Тейлър Суифт, Оливия Уайлд и много други.

Вижте снимки >>

Рапърът Дрейк триумфира на наградите на списание "Билборд", печелейки престижните отличия за "Изпълнител на годината", както и наградата "Билборд 200" за албума си "Scorpion". Изпълнителят имаше 17 номинации. Той посвети отличията на майка си в трогателно слово. Церемонията се състоя в Лас Вегас.

Кейпоп бандата BTS получи наградата в категорията "Най-добър дует/група". Imagine Dragons спечелиха наградата за "Най-добри рок изпълнители". Марая Кери получи наградата "Икона" за цялостно творчество и беше аплодирана от близнаците си, когато изпълни микс от хитовете си.

Церемонията включваше бляскаво шоу, на което пяха Пола Абдул и Тейлър Суифт, и още много звезди. Кралицата на поп музиката Мадона и колумбиецът Малума изпяха новата си песен "Medellin", като на сцената с тях танцуваха и холограми на Мадона в различни одежди. Песента е от 14-ия албум на певицата "Madame X", който ще има премиера на 14 юни.