Нов автомобил в гаража и любовта на публиката си заслужи Славин Славчев на финала на "Като две капки вода". Победителят от Х Factor 2014 г. скочи в кожата на Иън Гилън от легендарните Deep Purple, което му донесе най-много зрителски гласове и първото място.

Вижте снимки >>

На един тон разстояние от победата бе актьорът Иван Юруков, който се превъплъти в Джон Ленън от The Beatles.  Фолк идолът Константин, който през целия сезон водеше в класирането, заложи на естрада и Васил Найденов, което му отреди почетната трета позиция. Последна сред финалистите се нареди тийн сензацията Гери-Никол, която избра да се изяви като "най-голямото си вдъхновение" - Риана.

Снимка: Нова

Останалите участници в сезон 6 на забавния формат също се изявиха на сцената в дуети. Софи Маринова и Маргарита Хранова изпълниха хита "One Moment In Time" като Дженифър Хъдсън и Уитни Хюстън, съобщават от "Монитор". Русата изкусителка Златка Райкова и Боби Турбото пък се преобразиха като Галя и Миро от Каризма. На сцената се появи и миналогодишната победителка в надпреварата - Михаела Маринова, която направи имитация на Бионсе.

На финала всички отправиха поздрав към зрителите пред малкия екран с песента "Приятели" на Фамилия Тоника.