Знаете ли кой е най-големият орган в човешкото тяло? Това е Тя - кожата, в която живеем. Изложена е постоянно на атаките на времето и е доста трудно да я опазим и да я поддържаме в добра форма.

И за да не бъдем подвластни на външните фактори, които постоянно ни подлагат на изпитания, и на вътрешните, които също си имат планове как да влияят на тялото ни, сега е моментът да се ориентираме правилно и да се доверим на един серум, за който възрастта няма значение. Той ни доставя прясно активиран витамин C, без значение какъв е типът на нашата кожа. Това, което го прави различен е флаконът, разделен на две части. В едната притежаваме 10% чист витамин C под формата на прах, а в другата - емулсия.

Само се едно движение двете части се смесват и кожата ни получава една ударна доза свежест, облечена в приятна форма, а резултатите идват само за седмица.

Ако сте се впечатлили, сега е моментът да се включите в нашата игра и да спечелите Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster само в две лесни стъпки.

1. Последвайте акаунтите на URBN.dir.bg и Eucerin в Instagram

2. Харесайте публикацията и отговорете чрез коментар на въпроса под поаста Кой е вашият любим начин да се заредите с витамин C?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

#Игра #GiveAway. Спечелете ударна доза свежест от играта на #URBN u #Eucerin. Наградата е серума Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster, който ще достави прясно активиран витамин C, без значение какъв е типът на нашата кожа. Това, което го прави различен е флаконът, разделен на две части. В едната притежаваме 10% чист витамин C под формата на прах, а в другата - емулсия. Ето как може да се сдобиете с комплекта: 1) Последвайте профила на @urbn.bg в Инстаграм и този на @eucerin_bg 2) Довършете изречението като оставите коментар под поста в Instagram канала ни „ Кой е вашият любим начин да се заредите с витамин C? “ Период на играта: 15.10.2019 година до 28.10.2019 Пълните правила на играта може да намерите тук: https://bit.ly/2OPhAb5

Публикация, споделена от URBN Dir (@urbn.bg) на

Пълните правила за участие в настоящата игра може да намерите тук.

Правила за обработване и защита на личните данни  на онлайн игра "Спечели Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster от играта на Eucerin u Dir.bg" може да намерите тук.

Eucerin

 

Победител в играта е Йоана Василева. Честито. Молим Йоана да се свърже с нас, на лично съобщение в Инстаграм, като ни изпрати адрес, телефон и имена, на които да изпратим наградата.