Ако също като мен сте от хората, които обичат да се вмъкват във всякакви малки магазинчета в търсене на най-яките обеци, гривна или някое колие, с които да си допълнят визията, то определено трябва да продължите да четете.

И понеже нестандартните аксесоари са като магнит - има неща, на които просто не можеш да устоиш. Искаш непременно да имаш онези обеци, които приличат на перличка в клетка, другите, които сякаш са истински макове, онова колие от Мурано, в което всеки цвят и всеки нюанс си е на мястото, или онази кожена гривна, комбинирана със сребро, която пасва като излята на ръката.

Има творци, които правят перфектните бижута, а има творци, които, освен че правят перфектните бижута, ги превръщат в бранд. Такива са дизайнерите на UNOde50 (уно де синкуента)  Концепцията им, която полага основите на марката в края на 90-те, е да произвеждат само по 50 бройки от модел и то ръчно. В момента бранда има магазини в над 40 страни, но традицията е запазена и бижутата продължават да са дело на човешка ръка и да създават лимитирани серии от определени модели. Точно по 50 бройки, както в самото начало.

И понеже всичко, което идва от топлата Испания е някак романтично, приятно и леко екзотично, но в същото време ни е близко и ни вълнува истински, искаме да ви поканим да се докоснете от първо лице до невероятните испански дизайни, като участвате в играта на UNOde50 и Dir.bg. Можете да спечелите комплект гривни за него и за нея, а от тях ви делят само няколко леки въпроса.

Включи се в играта тук.

Снимка: UNOde50

Актуализирано на 20.12.2018

Печелившият от играта вече е ясен. Честито на Павел Максинов, който спечели комплекта с гривни за НЕГО и НЕЯ.