Dir.bg продължава традицията си да ви показва актуални снимки от така очакваните абитуриентски балове в България, а абитуриентката, която събере най-голяма подкрепа от потребителите и журито на конкурса, ще получи атрактивна награда.

Стани "Най-красива абитуриентка" >>

Имаме удоволствието да ви представим нашето изключително свежо и позитивно звездно жури, в което участват млади професионалисти, влюбени в работата си и живота:

Дария Симеонова

В момента Дария е една от най-актуалните български актриси. Тя е звезда в сериала "Откраднат живот" и става любимка на зрителите още с участието си в ученическия филм "11А". Дария е част от трупата на театър "София". За ролята си на Хор в постановката "Антигона" получава номинация за "Икар" за поддържаща женска роля и номинация за "Аскеер" за изгряваща звезда. Номинирана е и за "Икар" за най-добра главна женска роля в представлението "Презрението" на Крис Шарков.

Снимка: Красена Ангелова

Ивайло Захариев

Ролята, която направи Ивайло известен в цяла България, а и извън границите на страната, бе на доброто ченге в хитовия сериал "Под прикритие". Той е отдаден съпруг и баща, владее жестомимичния език и помага на актьорите с нарушен слух от театър "Мим-арт", както и на наркозависими от сдружение "Изход". В момента Ивайло е концентриран върху театралния си проект с Бойка Велкова "Усещане за любов". Предстоят му и снимки в Испания.

Снимка: Facebook

Мила Слепцова

Тя е момичето, което спечели конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка" през 2017 година. Мила завърши СМГ с отличен успех и в момента следва "Генетика" в Абърдийнския университет в Шотландия, където също се справя на високо ниво.

Снимка: Павлин Даскалов, Dir.bg

Калоян Минев

Студентът от НАТФИЗ вече е звезда, след участието в тийн филма "12А". Калоян е новото свежо попълнение в уеб сериала "Следвай ме". Открива актьорството още в шести клас, благодарение на кръжока на Димо Алексиев. В момента учи "Актьорство за драматичен театър" под менторството на Стефан Данаилов.

Снимка: View Sofia, Йоанна Дертлиева