Екшън, забързано време, динамика - всичко е въпрос на оцеляване в суровата природа. Че дори и в живота. Съвременният мъж постоянно трябва да бъде организиран, точен и съобразителен. И често това не е лесно, защото, за да си всичко това, трябва да знаеш не само как да го направиш, но и от какво имаш нужда. Така че подготовката и предвидливостта са нужни за изпълнение на мисията.

Затова заедно със Сердика Център, днес ви представяме една стилна селекция от инструменти и аксесоари нужни на съвременния мъж, за да успее. В офиса. Във фитнеса. В семеен план.

Парфюмът. Бъди различен. Това е 100% сигурно. Има много аромати, има много усещания. Има и Azzaro Wanted by Night. Миксът от дървесни подправки, лавандула, мента, джинджифил, лимон, хвойна, здравец, ябълка и т.н. Уау. Това е усещането. Продуктът е наличен в beautyzone.

Спокойствие. Протектор Zancona. Сигурност. Няма друга дума, която да опише този протектор. Удоволствието от това да се носиш на мотор е веднъж, но всеки отговорен моторист знае едно - сигурност. Това е задължително. Сигурност= Протектор Zancona. Продуктът е наличен в Moto Point.

Свежест. Измиващ продукт за коса и тяло. Свобода и собствен почерк. Усещането за лекота и свежест е всичко, което искате след изнурителния ден. Продуктът е наличен в The Body shop.

Времето. Часовник Samsung Gear S3. Време е да ме попитате колко е часът. Има много начини да ви отговоря, но има и много начини да ви покажа. Защо е така ли... Погледнете този продукт. Той говори сам за себе си. Продуктът е наличен в Technopolis. Стабилен захват, сигурност в движенията. Какво още... Да, те са приятни и топлят. Не само пазят. Ръкавици от високо качество, напълно отговарящи на цената си. Продуктът е наличен в Moto Point.

Снимка: Serdika Center

Искаш да експериментираш, искаш да пробваш нещо ново. Това е правилният път да го направиш - аромат Dolce&Gabbana Grey. Продуктът е наличен в beautyzone.

Прозрачност. Времето изисква да мислим в перспектива. Времето изисква да сме подготвени. Важно е да мислим не само за себе си. Подготовката на колата е част от това. Зимна течност за чистачки, която е с гарантирано качество. Продуктът е наличен в Moto Point.

Стил. Искаш да покажеш стил, качество и персонално отношение. Часовник от Raymond Weil. Това не е просто възможност да го направиш, това начин да покажеш индивидуалност. Моделът е стилизиран, а това ще говори много за всеки, който го види. В случая не говорим просто за часовник, говорим за светоглед, който е повлиян от AC/DC. Това вече е уникално. Продуктът е наличен в Juliany.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg и Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи. И, да - даже ще се забавлявате. От коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките, до кътовете за опаковане на подаръците и консиержите, които ще ви упътват или ще носят покупките ви - всичко е готово за едни приказни празници.

Photocredit: Serdika Center