Виктория Бекъм представи за първи път своя колекция на Лондонската седмица на модата, за да отпразнува 10-годишнината на марката си.

Вижте снимки от ревюто >>

Шоуто беше в елегантна галерия до магазина на Виктория Бекъм в квартала Мейфеър. Отпред имаше протест срещу използването на естествена кожа в модната индустрия, въпреки че дизайнерката не включва кожа в творенията си.

Дизайнерката заложи на някои от най-успешните модели за юбилейната си колекция, ползвайки елементи от мъжката мода, панталони с широки или тесни крачоли и меко падащи рокли с гол гръб. Шоуто започна с небрежен бял смокинг, съобщават от БТА. Последваха широки блейзъри върху тесни панталони с цепки отпред на подгъва, падащи без гънки върху обувките.

Виктория след шоуто

Снимка: БТА

От роклите се откроиха черните модели с пелерини и тоалетите в маково червено. Виктория Бекъм избра модерна палитра, комбинираща тъмнобежаво и оранжево-червено, светло синьо и бургундско червено.

След ревюто развълнуваната Виктория Бекъм разцелува и прегърна съпруга си и децата си, които седяха на първия ред. В Инстаграм тя публикува и снимка с родителите си, които я подкрепят във всяко едно начинание.

С родителите си

Снимка: Instagram

Виктория Бекъм досега представяше колекциите си само на Нюйоркската седмица на модата. За 10 години оборотът й достигна 40 милиона долара. Тоалетите й се продават в почти 50 държави. Стилът на Виктория Бекъм еволюира за това време от класическия шик в черно, сиво и бяло на първите колекции към по-рискови кройки и натрапващи се цветове - оранжево, мента, лилаво.