Вече са известни победителите от играта на Dir.bg и Miele България за ваучер на стойност 100 лв. за кулинарен курс от Yummy cooking.

Участниците трябваше да отговорят на въпрос в нашата страница във Facebook: Кое от кулинарните си умения бихте искали да усъвършенствате?

57% от гласувалите са споделили, че биха искали да се научат да приготвят по-добре месо, а 43% са предпочели десертите. Имената на печелившите бяха изтеглени между над 200 потребители, участвали в анкетата.

Ваучер за кулинарен курс печелят: Йоана Симеонова, Αλφα Καθαριοτητα, Диана Петкова, Йордан Василев, Никол Георгиева, Дейзи Костова, Павлина Ницова,  Здравко Башев, Гергана Маринова и Семейство Гинчеви.

Честито!

Снимка: yummycooking.bg

Yummy Cooking е кулинарно училище, в което готвенето е забавление. Хората отново и отново предпочитат да се върнат в първокласната му кухня в Miele Experience Center. Всички са привлечени от магията на кулинарните курсове, които се провеждат там. Yummy Cooking предлага още организиране на лични и корпоративни събития, тиймбилдинг, дегустации.

Снимка: yummycooking.bg