Конкурсът "Най-красива абитуриентка" на Dir.bg продължава да набира участнички.

Вижте новите 53 участнички >>

Момичета, които тази година са броили до 12 със съучениците си, изпращат снимки в празничните си тоалети. Тази година дантелата е силно застъпена и почти всяка бална рокля е гарнирана с нея. Прическите варират от съвсем свободно спуснати коси, цветни венчета в косите до стегнати кокове и бални фризури.

В надпреварата участват момичета от цялата страна - Ямбол, Кърджали, Първомай, Пазарджик, Бургас, Хасково, Свищов, Благоевград, Търговище, Бяла Слатина, Якоруда и много други.

Всяка дама, която завършва тази година, може да се включи в конкурса "Най-красива абитуриентка" до 15 юни.

Правила за участие >>

Победителката и всички финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Kомплект Refan Gold Collection за цялостен ритуал с любимия аромат

Refan

"Най-красивата абитуриентка" ще получи също разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Това не е всичко! Специално по повод конкурса "Най-красива абитуриентка" от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Победителката ще се наслади и на "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за "Най-красивата абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт