Остава още седмица до крайния срок за участие в конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка" на 2018 година. За да се включите, трябва да сте завършили училище тази година. Подробни правила ще откриете тук. В днешната ни селекция от атрактивни снимки от баловете отново ще откриете момичета, които са предпочели да празнуват завършването с автентични български носии. Някои абитуриентки залагат на цветя и традиционни народни накити, а други на тиари.

Вижте новите участнички >>

"Най-красивата абитуриентка" ще получи разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Победителката ще се наслади и на "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за "Най-красивата абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

Всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan