Вижте 15-те снимки с най-много харесвания >>

Вече са известни първите  финалистки в надпреварата за "Най-красивата абитуриентка" на Dir.bg, в която се включиха над 1000 момичета. Поради огромния интерес към конкурса и рекордният брой участнички тази година финалистките  избрани с потребителски вот, ще бъдат увеличени до 15 участнички.

15-те финалистки с най-много лайкове от потребителите са: Сади Ахмедова, Гергана Димитрова, Мария Балтаджиева, Ванеса Ангелова, Никол Манолова, Мина Кузманова, Сабрина Чемдин,  Лия Петрова, Полина Игнатова, Ренета Бонева, Снежана Добрева, Рая Петрова, Любослава Маринова, Никол Тодорова и Изабел Венкова.

Редакторският екип на Dir.bg ще избере още 10 абитуриентки, които ще продължават в надпреварата. Звездното жури на конкурса ще определи победителката. То е в състав от Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и Нена Върбанова - победителката в конкурса за "Най-красивата абитуриентка" 2019 г.

Срокът за участие приключи вчера точно в 14:00 часа. Тогава беше сложен и край на потребителския вот. След техническо преброяване на гласовете на общо 3519 снимки, бе установена злоупотреба с фалшиви профили от страна на една от участничките. Тя наруши правилата на конкурса и няма да продължи по-напред в надпреварата.

Dir.bg отново е подготвил страхотни награди, както за победителката, така и за 24 финалистки в конкурса.

 

Снимка: trendo.bg

Най- красивата абитуриентка за 2021 г. ще получи ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с който ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Слеdващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.