Тази седмица "Фермата" се превърна в истинска латино сапунка - едни си сбъдват мечтите, а други са обладани от бушуваща ревност. В студиото на "Преди обед", за да коментира случващото се, бяха красивата водеща на "Матине" Вяра Младенова, PR специалистът Ива Екимова и шеф готвачът Илиан Кустев, който отпадна след оспорван дуел миналата събота. Изненадващо в студиото на предаването се появи и Митко Калайджиев.

Вяра Младенова следи зорко отношенията между Даяна и Данчо и Даяна и Петър във "Фермата" и определено имаше какво да каже по темата със заформилия се любовен триъгълник (или четириъгълник, зависи кой как гледа на ситуацията).

"Петър се изявява като алфа мъжкар, както е видно, и жените си падат бързо по него", смята водещата на "Матине", "А Даяна е объркана, тя не е усетила женската си енергия и я използва доста грешно."

Вижте снимки на Вяра >>

"Жената може да сложи много ясна бариера и мъжете да знаят дали могат да я прекрачат, или не.", категорична е Вяра.

Стопкадър: bTV

"Данчо сам се поставя в кофти ситуация, докато навън го чака жена, на която той е обещал много неща, дал ѝ е дума. Но по-зле стоят нещата за Дая, която все се опитва да излезе чиста от ситуацията, докато на всички ни е ясно, че на нея много ѝ харесва да получава това внимание. Аз като жена не толерирам такова поведение, не мисля, че е ок."

Запитана дали годеницата на Данчо - Камелия, би го приела обратно след всички тези прояви, Вяра счита, че не би трябвало, но никой не знае какво ще реши една жена...

Гледайте забавните и очарователни водещи Вяра и Рени в "Матине" всяка сряда!