Gravity Co. ще свирят на 9 юни в Sofia Live Club и то в оригинален състав - Ивайло Чалъков (китара), Петър Съмналиев (програминг, клавишни) и Стефан Попов (барабани). Зад микрофона ще застане Явор Захариев, който води дългогодишна битка с наркотиците и я спечели. Феновете отново ще чуят "Empty World", "Ain"t No Sunshine", "Mr. No One", "Paper Trail", "Wings", "Away", "Time, Keep It, Higher", "Anything Goes"...

Следват концерти във Варна - 14 юли, Бургас - 12 август, Пловдив - 31 август. На 1 септември и 20 октомври Gravity Co. отново ще свирят в София.

"Завръщане е силно да кажа, защото музиката винаги e била в нас. Смея да твърдя че последните 20 години е моят живот, животът на Стефан, на Петър на Иво. Мартин от клуб "Терминал 1" предложи да ни събере за един-два концерта, които минаха в началото на годината. Видяхме, че интересът е доста голям. Около седмия-осмия ден половината от първия концерт беше разпродаден. Видяхме че има глад. Не специално за нас, но може би за този вид музика. Концертите се получиха много добре. Хората бяха разплакани и много дълбоко трогнати", каза Явор в интервю за "Монитор".