Пред Монитор сексапилният актьор изповядва историята на тяхната любов. След запознанството си с Катерина, Асен уверява, че е загърбил тийнейджърските си изцепки в миналото, нестандартния секс и шведските тройки. Според него един мъж трябва да се е налудувал, преди да създаде семейство. „Знам достатъчно примери на съпрузи, които не са го правили, когато му е било времето. И започват да кръшкат, след като създадат семейство. От това страдат и жените, и децата”, разсъждава той.

Любовта между него и Катерина припламва не от пръв, а от втори поглед. Първия път двамата се срещат на пробни снимки на сериал в БНТ. „Първото ми впечатление бе колко хубав задник има”, признава той. И с присъщата му откровеност й го казва веднага в прав текст. След толкова години не може да си спомни точно какво му е отговорила тя, но вероятно си е помислила, че е „голям тъпак”, самокритично и с чувство за хумор разсъждава той.

След това двамата се засичат отново от време на време. Но само като познати, не като приятели. Съдбата обаче си знае своето и отново ги събира. Срещат се на една сватба, като той попада там почти случайно. „Поканиха ме в последния момент, защото се женеха мои колеги актьори”, обича да си припомня той.

Катерина е кума на сватбата Тя едва успява да изпълни задължителния ритуал да вдигне тост за младоженците и да изиграе първия танц с младоженеца и Блатечки „я взима и не я пуска повече”. От този момент звездата от „Секс, наркотици и рокендрол” твърди, че е станал моногамен.  Двамата се разбират добре, може би защото тя също е актриса и е „рядко съчетание на красота, интелигентност и сексапил”, смята той.

Асен Блатечки сред секс символите на годината >>

Вижте снимки на Блатечки >>

Фотосесия на Асен Блатечки и Диляна Попова >>


Трудно може да наречем актьора домошар, а и няма как да бъде заради многобройните му ангажименти из страната. Той едва се задържа за повече от ден-два вкъщи и отново стяга куфарите. Затова грижата за дъщерята и дома пада изцяло на плещите на Катерина. „Когато ме подсетят, помагам”, скромно заявява той. А една от големите хвалби на малката Катя е, че нейният татко понякога й готви. „Така няма как да си омръзнем, понеже постоянно съм на път”, разкрива той рецептата за трайна връзка.