Елегантната му фигура не остана незабелязана и от Гала, при която той презентира новия си проект. Блондинката даже на шега отбеляза, че тя има по-голям корем от неговия. Самият Ники призна, че наистина е загубил килограми покрай снимките за шоуто, които започват сутрин в 8 и свършват вечер в 20 часа.

Ники Кънчев разказа, че зад проекта стои огромен екип от професионалисти и специалисти във всякакви области, с които се отзовават при „наемателите“ си. „Най-често хората ни викат, за да им помагаме за разрешаването на различни проблеми, но има и много весели и положителни истории“, издаде водещият.

И въпреки че има помощници, той участва доста активно в разрешаването на различните случаи. „Правим всичко - чистим, циклим...“, сподели Ники.

Идеята е да бъдем полезни на зрителите, да им даваме съвети. Да сме положително и женско предаване. Всичко, което се случва е реално“. Чрез шоуто както Ники, така и аудиторията имат възможност да научат много неща в личен, битов, финансов план, защото историите, които ще се показват обхващат всички сфери на живота.