Носителят на „Оскар“ за сценария на „Добрият Уил Хънтинг” споделя, че брои дните до появата на малкия и вече заспива с мисълта за първия им бейзболен мач. 39-годишната Гарнър обаче е притеснена относно методите на възпитание, които ще прилага към юнака, тъй като е свикнала да управлява женско царство вкъщи. „Тя е близка със сестрите си и знае как да подходи към отглеждането на Вайълет (5 г.) и Серафина (2 г.). Липсата на брат обаче внася несигурност в подхода й към бебето”, коментира приятел на двойката пред сп. Life & Style.

Заради липсата на сексскандали и демонстративни раздели Афлек и Гарнър са определяни като една от „най-нормалните” двойки в Холивуд. За да поддържат огъня помежду си, актьорите са редуцирали заетостта си пред камера с над 65%.

Вижте снимки на Дженифър Гарнър и Бен Афлек >>

Междувременно и Хилари Дъф обяви, че тя и съпругът й Майк Комри ще имат момченце. Звездата обясни, че тя и половинката й не са от хората, които имат търпение да чакат бебето да се роди, за да разберат пола му.

"Да, момче е! През цялото време го знаех вътрешно", заяви щастливата бъдеща майка, която е бременна в четвъртия месец. Наскоро пък тя сподели какво е усещането да чака дете. "Бременността ми е различна през всеки изминал ден - в един момент съм щастлива и се чувствам страхотно, а в следващия ми иде да се разплача от най-малкото нещо. Справям се както мога", призна Хилари Дъф. "Майк много ме подкрепя и е винаги до мен. Глези ме като принцеса - купува ми това, което ми се яде, независимо по кое време на денонощието трябва да отиде до магазина. Той е истинско съкровище", добави Хилари.

Хилари Дъф е бременна с първото си дете
Вижте снимки на Хилари Дъф >>