Държащите на външния вид и здравето си дами се довериха на Даколен – формула, която действа за извайването на по-стегнат и закръглен бюст.

Ефикасността на Даколен потвърдиха не само успелите дами от изкуството, шоубизнеса и мениджмънта. Една година след лансирането си, Даколен се утвърди като най-предпочитаният продукт за поддържането на красив бюст в България*. Допитване до реални потребителки на Даколен разкри, че преобладаващата част (84%) са доволни от резултата и споделят, че Даколен е отговорил на очакванията им по отношение на ефикасността си. Доверилите се на Даколен дами го препоръчват за възстановяване тонуса и плътността на гърдите, стягане и уголемяване на бюста**.

Разгледайте повече снимки в галерията

Силата на Даколен се крие в комбинацията от естествени съставки, които стимулират естрогенните рецептори в мастната тъкан и провокират започване на клетъчно делене. Приципът на действие на Даколен се дължи на снабдяването на организма с естрогени, извлечени от растителни източници - семена от копър, лен и хмел. Фитоестрогените са наричани натурални хормони на младостта и дълголетието. Фитоестрогените в Даколен са биоидентични с естрогена, който тялото на жената произвежда. Той е разработен да бъде безопасен продукт – фитоестрогените нямат хранителни свойства, не влияят върху телесното тегло, а организмът на жената ги усвоявя правилно, без да има странични ефекти

*Данни отнезависимото проучване сред аптечната мрежа на IMS Health за 2012/13 год.
** Данни на онлайн допитване сред 767 жени на възраст , м. март 2013