Имам приятелка, но не съм тръгнал да се женя още, въпреки че ми се въртят някакви неща в главата принципно. Но сам за щастие не съм останал,” разкри пред LOVEstyle актьорът.

Руслан не желае никога да се обвързва с актриса. „Продължавам да не искам да имам връзка с актриса. Защото ние сме хора комплексирани, по-натоварени с емоции и ако взема актриса, ще се прибера вкъщи и ще слушам същите проблеми, които имам и аз. Това са бури от емоции, които ще ти съсипят нервната система. Всеки човек иска да има до себе си добър човек, който да го разбира, да е достатъчно комуникативен, способен да прави компромиси, защото без това едно семейство не може да съществува,” споделя Мъйнов. Той вече е готов и за деца, пише Монитор.

Руслан е много доволен, че е успял да се пребори със затлъстяването. „Реших да отслабна, защото бях станал сто килограма. По принцип затлъстяването е много тежка болест. Всичко ти е болно, ако си дебел. Ти може да изглеждаш лъчезарен и усмихнат, но това ще доведе до сериозни последици рано или късно. Аз имах високо кръвно, но вече не толкова, за щастие,” доволен е актьорът.

Вижте снимки на Руслан Мъйнов >>