Том Круз и Кейти Холмс се развеждат, съобщи сп. "Пийпъл", като се позова на адвоката на Кейти Холмс. Сайтът за знаменитости TMZ уточни, че все още не е ясно дали двойката вече е подала документите за развода, или това предстои да бъде направено.

По предварителни данни Круз и Холмс са имали предбрачен договор. Общото състояние на семейството възлиза на 275 милиона долара, които двойката предстои да раздели. Повечето от тези средства обаче са заработени от Том Круз.

Вижте снимки на семейство Круз >>

Том и Кейти сключиха брак през 2006 г. на пищна сватба в Италия. Церемонията по обичаите на сциентоложката църква беше извършена в средновековен замък пред 150 роднини и приятели. Тя завърши с "безкрайна целувка" на младоженците и пищни фойерверки.

49-годишният Круз е сред най-високоплатените холивудски актьори. През 2005 г. е обявен от сп. "Форбс" за най-влиятелната личност в шоубизнеса.
На 18 април 2006 г. се ражда първото и за двамата актьори биологично дете. През декември 2011 г. Сури е призната за най-влиятелното дете на знаменитости, за нея се говори като за модна икона. Оживено се обсъждат в медиите обувките й на висок ток, нехарактерни за момиченце на подобна възраст, а също безбройните й дизайнерски тоалети. За последен път Круз и Холмс се появяват заедно през февруари 2012 г. Още през ноември миналата година обаче се заговори, че семейството живее разделено, тъй като Кейти Холмс е предпочела да е по-свободна и далеч от контрола на съпруга си, който е прекалено запален по сциентологията.
ИЗБРАНО