От началото на месец април в сила влизат и промоционалните цени на лифт картите.

И вместо да мислим за море, зимата ни предоставя нова възможност да не оставяме все още любимите си ски, а да се порадваме на снега още месец.

Падналите през последната седмица температури и навалелия нов сняг, позволиха пистите да освежат и възстановят снежната си настилка и да отворят ски зоната в максимален за края на месеца капацитет.

В момента в ски зоната са отворени 10 разнообразни по трудност писти, както и всички обслужващи ги лифтови съоръжения в Пампорово.

Пистите са с устойчива и твърда снежна настилка, която позволява на туристите избрали да почиват в края на март и началото на месец април, да се порадват на снега, и новата снежна настилка преди пролетните празници.

От 1 април в Пампорово влизат в сила по-ниски промоционални цени на лифт картите и ски услугите в гардеробите на Пампорово АД с до 25% отстъпка.

Цената на целодневна лифт карта за ски зона Пампорово ще струва 42 лв за възрастен и 25 лв за дете от 7 до 12 ненавършени години. Предоставя се възможност и за ползване на полудневни сутрешни или следобедни лифт карти.

Закриването на сезона ще бъде в края на Великденските празници, като последния ден, в който ще се порадваме на работещата ски зона е 9 април.

В този ден ще проведем 5-то издание на най-атрактивното събитие за сезона Stavry Invitational Pool Party vol.5, в който всеки може да изпита своите възможности да прелети над воден басейн със ски, дъски или бански.

В синхрон с намаленията в ски зоната, голяма част от хотелите в курорта също смъкват цените на хотелските услуги и пускат промоционални пакети с допълнителни бонуси за предстоящите Великденски празници.

За гостите избрали да прекарат светлия християнски празник в Пампорово, предлагаме атрактивни оферти в най-новия петзвезден хотел в курорта – реновирания хотел Перелик*****, чиито предложения може да разгледате ТУК.

Не пропускай - очаква те 100% ски емоция на промоция!
Повече информация за събитията може да откриете на pamporovo.me.