“Високи токчета” падна часове преди да излезе в ефир

Шумно рекламираното предаване на bTV "Високи токчета" падна, преди да бъде показано по телевизията. Премиерата му трябваше да е в събота от 17 ч, но вместо токшоуто на 4 известни дами bTV пусна епизод от детективския сериал "Монк", съобщават от в. "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - “Високи токчета” падна часове преди да излезе в ефир | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, голямо благодаря на бтв! Чудих се как в най-гледаното време в събота са отделили цял час на Юлияна Дончева и сие. Аз като я видя да се мляска със Стъки на матраците Дормео, превключвам канала, че започва да ми се повръща. И много съм учудена как Людмила Филипова се е хванала с тези кифли!

Въпреки, че от всички останали телевизии БТВ най-много гледаме у нас това предаване щеше да ми дойде в повече- то наистина АМАН се каза от едни и същи уж водещи, тичащи от една в друга телевизия да си канят приятелките и да се хилят и говорят как се гримират и кой срещнали на партито у джуджи или която и там друга Браво БТВ, ама дано само не размислите

Слава богу!

Добре де, как един път не се сетиха да направят едно смислено и образователно предаване, нещо стимулиращо мозъчния процес.. предавания като това с лопата да ги ринеш... Добре, че са го спрели.

Много правилно решение.Наистина ще бъде поредното скучно предаване.Сега чакам и аз да спрат Море от любов.Много е тъпо.

И "Море от любов" също да падне от ефир

Браво, на хората им писна от едни и същи физиономии. Нямаше да го гледам.

ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ. МНОГО СМЕ БЛАГОДАРНИ

Людмила Филипова внучка на Гриша Филипов ли беше?!Кой ако не БТВ ще намери място на чедата на номенклатурата!!

Радвам се ,че са взели това решение! Хората просто мразят тази измислена отвсякъде Юлиана. Жалко за другите момичета! Те може би стават ,но заради Юлиана предаването е обречено на неуспех.Мисля ,че няма да го гледат.Взеха да се случват и нормални неща в България . Обнадеждена съм ! Юлиана да се върне при баничките. Самата тя ще се чувства нормално ,а не да се прави на каквато не е.

Знаете ли,на хората им писна разни измислени псевдоинтелектуалки да ВОДЯТ предавания,нивото толкова много падна,че вече няма накъде,искаме интересни водещи които да говорят за нещата от живота по свой начин ,а за това се иска мнооооого голяма обща култура нешо което тези жени го нямат,не е достатъчен фейс контрол(външност) иска се и нешо в главите,МОЛЯ ВИ ИЗМИСЛЕНИ ВРЪЗКАРКИ ДАЙТЕ ПЪТ НА МОЖЕШИТЕ И ТАЛАНТЛИВИТЕ!!!!!

В грешка си мила, с тая злоба която се лее като водопад нищо хубаво няма да се случи в България.Няма по злобно същество от българина!

ДАНО НИКОГА НЕ ТРЪГНЕ,ЗАЩОТО ТОЧНО ТЕЗИ СА ПЛАТЕНИ НЕКАДЪРНИЧКИ,СТИГА МИ ЧЕ ПОЗНАВАМ САМО ЕДНАТА ЛИЧНО...МУТРЕСИ...!!!

Наистина ще се радвам ако изобщо отпадне още една надута глупост по БТВ. Тази пуйка Юлиана преди време заяви, че никой в България не работи за 500 лв. - тя на Луната ли живее?!?!

искала е да каже,че всички работят за по-малко от 500 лв

Добре,че го спряха,не мисля,че някой би го гледал с тези водещи!Като е с много други предавания с некадърни водещи - нечии протежета!

то и без това БТВ и Нова в събота и неделя дават само глупости през деня,ако и празничните им програми са така тъпи не знам кво ще гледаме,Хари Потър ми изникна на главата вече,колкото до "Море от любов" ,дават го от 18 до 19 часа

Браво! Явно са размислили за предването! Как не им омръзна да въртят едни и същи лигави лица! Само им намират работа!

Телевизиите се наводниха от безсмислени предавания които се копират едно към едно по теми и глупост. Ама пуста суета на някои да ги "дават по телевизоро". Дори не ми се изброяват имена на подобни нарцистични същества.

Хубаво направиха, че го спряха!С тия лигави водещи, не знам каква помия щеше да е това предаване!

събота 17:00ч, не дават ли Море от любов тогава...

не, то е от 18 ч.