Два дни преди излъчването четирите водещи - журналистката и бивша депутатка Юлияна Дончева, журналистката Ива Дойчинова, писателката Людмила Филипова и стилистката Гери Гочева, представиха предаването си в сутрешния блок на bTV. В петък късно вечерта обаче телевизията взема решение да спре токшоуто.

"Стартът се отлага по програмни съображения. Не става въпрос за съдържанието на предаването, а за това, че телевизията сменя програмната си стратегия. Ние само го произвеждаме и го даваме на bTV, те решават кога и как ще се излъчва. Дори вдругиден имаме отново снимки за следващите епизоди", каза Мирослав Янев, шеф на продуцентската къща "Медия про", която го прави.

"Това е програмно решение. Все още се обмисля дали събота е най-удачният ден за предаването. А и то има нужда от по-дълга промоция", казаха от bTV.

Водещите на предаването не знаят каква е причината то да падне. Те разбрали чак в събота в 17 ч. Според запознати с програмата на bTVсе е намесил друг продуцент, чието предаване е трябвало да падне заради "Високи токчета", пишат от "Хай клуб".

Вижте снимки на Ива Дойчинова >>

Вижте снимки от сватбата на Юлиана Дончева >>
Вижте тоалетите на Юлиана Дончева >>