Стела от ”X Factor” със собствен акустичен концерт

Стела е първият от финалистите на музикалното шоу "X Factor", който ще се представи на живо, пред публика, в много специален клубен сет в Sofia Live Club на 19 декември 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - Стела от ”X Factor” със собствен акустичен концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички, които мучат срещу момичето да се опитат да изпълнят песен на Шаде, както Стела го направи и да дойдат пак. Аре у лево, селяндури. Пускайте Васко Педера*а - Азис и си срежете вените от вълнение :)

Стигнах само до първия коментар - твоят. Обикновено чета всичките, но това ми стигна. Стела е едно разкошно, чувствително момиче. А ние сме най-глухата и злобна нация!

КАЗАНО ЧЕСТНО : СТЕЛА НЕ ПЕЕ ДОБРЕ. ГЛЕЗЕ СЕ ЗА ДА Я СЪЖАЛЯВАТ. ВИЖТЕ БОГОМИЛ И РАФИ , ПО МАЛКИ СА НО СЕ ДЪРЖАТ МЪЖКИ И НАЙ ВЕЧЕ МОГАТ ДА ПЕЯТ.

Браво,момиче,само така!!!Гледай смело напред,имаш прекрасен глас, но не забравяй къде живееш... Тук няма да ти се радват,а ще ти завиждат.Но горе главата, имаш и много почитатели!!!

Ама аз изобщо не слушам чалга.Но не ми харесва Стела.На 22 г. ли е, на 50 г. ли е не ме интересува.Пее ужасно фалшиво и дори гласът й ме подтиска.Никога няма да отида на концерт или пък да слушам нейни парчета.

Браво Стела.

защо толерират такива бездарници като стела от незнам си коя Загора беше.Тези хора нямат ли уши за да чуят,че тя не може да пее.Заради такива като стела нямаме певци

Стела имаш хубав глас, трябва да направиш всичко за да го развиеш. УСПЕХ!!! Не обръщай внимание на злобарите а си гледай живота!

Ето още едно доказателство, че с малко повечко финикийски знаци и реклама, едно не дотам талантливо момиче може да бъде натрапено на общественото съзнание.

Да да мислехме че сме се отървали от това противно мрънкащо ...лесбо същество но не ...сега иза нея почнаха да пишат ужас! Много моля не слагайте всички които не я харесват под знаменател чалга.мразя чалгата ,слушам добра музика,разбирам от музика и това човече най-малко от всичко може да пее.Ужасно фалшиво пее и зада го прикрива и да не разберат останалите винаги прави кавъри...че как иначе нали иначе всички ще разберат каква кръгла нула е.! Успех на всички ,които искат да си развалят вечерта с това мрънкащо фалшиво пеещо същество лансирано щедро от Мария ...

малеее всичките едни разбирачи.. на хората не им харесвало, защото не е чалга.. ами не, може би не им харесва, защото Стела пее фалшиво. Позаслушайте се в което и да е от нейните изпълнения. Отделно от това е фактът, че се държи абсолютно детински за възрастта си.. всеки път един рев, едно чудо.. и това парадиране с тея акустични изпълнения.. след изпълнението и на кастинга имаше само може би 1 изпълнение през цялото шоу, което беше добре.. всички останали бяха фаливи, че и скучни.

Да се надяваме, че поне рисува добре! Че не може да пее, в това се увери всеки средно интелигентен българин! Била САААМО на 22... На колко години са Богомил и Рафи... Много ми хареса оценката на Васко: Това е за износ... А колкото до Стела, какво може да се очаква: какво ядем - фалшименто; с какво се обличаме - фалшименто; какво е около нас - фалшименто; амииии.... това е... Най-неприятното е, че стана практика, можещите да бъдат орязани навсякъде..., остават полу-можещите, за да не пречат на "вече утвърдените"....Жалко, но... това е действителността...

Чалга не слушам и не мисля, че съм злобна! Всеки има право на мнение! Стела ме отврати! В началото дори ми харесваше, но с фалшивото си пеене и още по-фалшивите си сълзи стана антипатична на зрителите! Който иска да ходи да си я слуша и да си я гледа!

С удоволствие ще отида да я слушам ,тя от тези изпълнители ,които имат глас за правене на любов изключителна рядкост дано да се развие има качества за световна звезда !!

Чалгата също руши аурата на човека ....

Хаха, тази гарга ми напомня смешните и жалки напъни на Пеещия с вълци Краси Аврамов за Евровизия :) И това момиче е толкова некадърно, няма абсолютно никакви гласови данни и дразни с постоянното си многострадално и театрално поведение. И за слепите и глухите е ясно, че някой много сериозно я лансира, а това, че има и хора, които и се обясняват чак в любов и припадат от граченето и', говори мнооого зле за вкусовете и разбиранията на същите като публика.

Тя ако пее, аз съм балерина и сестра на Мадона :DDDDD

Ами ако пак и се доплаче??? Пак ли ще се изкефите на концерта?

На мен повече ми е интересно колко човека и изобщо ще има ли някой навит да повтори нейн концерт. Та, тя пее по един и същ начин всяка една песен и е адски скучна и дървена. А, да ми пее цял час ... о, не, забрави! П.П. Не слушам чалга

Стела погледай Janet Devlin - Your song - Full Audition -The X Factor UK 2011 и тогава се мисли за нещо!!!!!! Кога в бг някой ще пее така и ще има такова чисто излъчване?????

Остава да и дойде и "музата " да пее,защото може да излезе и да каже "немога"или съжалявам.Или да я търсят зад кулисите и да я молят да излезе...Е затова публиката я отхвърли,защото творец който не уважава публиката ,просто няма такава.И за уточнение,не понасям чалга.

Браво, Стела!

Имам дъщеря на годините на Стела. Толкова крехка, чувствителна и чиста. Животът, ние, бизнесът още не й е отнел детското. Тя е също има страхове и колебания, но има и принципи, които не нарушава. Затова може и да изглежда колеблива и слаба, всъщност е много, много по-силна от мен. Когато плаче и казва че не може да направи нещо, е много по-достойна за уважение от мен, и от повечето от вас, които сме готови на компромиси, на подлост, на удари под кръста, на лицемерие. Искам светът да е на тези като Стела! И тук изобщо не става въпрос за музика. Става въпрос за истинските неща, които сме загубили. За да си осигурим вещи, власт и накрая развлечение, гледайки пищният бюст и сексапилна физиономия на някоя "голяма" певица. Аз давам моя глас за голямото вълшебство на "малките" хора.

Защо мили ми градскичеда веднага свързвате това, че някой не харесва неможещата да пее Стела със това, че слушаме чалга или злобеем ;))) Нелепо е, за да оценим невъзможноста на тази псевдо певачка Стелка - явно сме я чули как фалшивее... а тя чалга не пее ( а там ще пробие със сигурност - пълно е с фалшиво пеещи). Така че аз нито слушам чалга нито злобея - просто казвам Стела не може да пее. И това е мое мнение не го налагам и вие не ми я налагайте ... Лека

Супер, определено ще се ходи.Много талантлива и чаровна мацка :)

продължавайте да си слушате чалга и да злобеете. Стела е чаровна, има нежен глас и е интелигентна. Има недостатъци, но те ще се изгладят с времето. Успех, Стела!

Много яко! Може би трябва да включат в репертоара и нещо на Шаде. Убедена съм , че Стела отпадна толкова рано в X-Factor поради неподходящ репертоар, за което вината е изцяло на менторката Мария. Всички от журито се опитаха да й го кажат на няколко пъти, но.......... Стела не е универсален изпълнител. Тя има специфичен глас и различна техника на пеене и при неподходяща песен става страшно...... УСПЕХ, СТЕЛА! Не се доверявай вече на Мария Илиева!!!

Основният недостатък на Стела е , че не може да пее и това няма как да се изглади с времето.........иначе може да е чаровна , нежна и инателигентна колкото си иска

Точно недостатъците и ще я провалят, щото са от най гадните които един човек може да има.

Вярно сме завистлив излобен народ.Та тя е само на 22...сигурно имате деца,пък нямате сърца...А дето нямали да отидете на концерта и...ами много ясно,то не става дума за чалга,а за акустичен концерт,така че нямаше нужда от пояснения,тъй като е ясно чии фенове сте.Идва Коледа, в пости сме,уважаеми тъпанари, стинете останалите ви в устата 2-3 зъба и се помъчайте да сте поне малко положителни.Стела не я мислете,нейният талант няма да остане незабелязан като вас...нещастници.

Що храниш хората, като си в пост ве оФчи ? Или май не знаеш , че за поста е по-важна духовната чистота и смирение от колкото яденето на ориз ? Позьорка такава!

Странно, говорите за толерантност и човечност, а езикът който използвате подхожда по-скоро на каруцар с коефицент на интелигентност "0".

Сугурно и ти си на 22, може би имаш и над 30 зъба в устата си, но това е преходно - а лицето Стела може би става само за клуб!

Бях останал с впечатлението, че е на 17 и някак си проявявах разбиране към инфантилното й поведение. Но - "само" на 22, студентка, е това е прекалено. Та тя е чиста проба олигофрен, опитвайки се да манипулира публиката по един отвратителен, лигав и елементарен начин. Средни певчески данни, очевидно някой се няпъва да я лансира.

А ит сигурно си майката на Стела, като гледам колко се вълнуваш и тръшкаш или просто отдавна не си правила секс ??:)))

БРАВО СТЕЛА!!! Искрено се радвам и знаех със сигурност, че си оценена от високи музиканти :) Щастие е този твой концерт, за съжаление не съм там, за да присъствам. Зашеметяващо хубаво ще е със сигурност, да ти е- на теб и на всички, които ще сте там!

Все по-често се хващам, че четейки коментарите под някоя новина все повече губя вярата в българското. Нима толкова чалгата е плъзнала във всяка сфера??? Нямаме ценности, нямаме морал, нямаме достойнство, нямаме елементарна култура. Какво ни остава само??? Да затънем в посредственост, подплатена с простотия и омраза-към всички и към всичко. Това момиче е единствения светъл лъч в предаването Х фактор /или по-скоро беше/ и отпадането и беше най-голямата награда, която тя можеше да получи. Това момиче не е за нас, не е за нашите разбирания-няма как да разберем колко добра е всъщност, потънали в безмисленото си съществуване, наречено оцеляване. Та ние си имаме Азис, малина, Мария, Андреа.... , какво по дяволите си мисли тая Стела? Че може да пее??? Че има талант??? Ква си ти маааа??? Ето това сме ние, и си заслужаваме и азисите , и малините, и андреите. Не заслужаваме Стела, тя не е като нас , ама ще стане, ако остане в тези географски ширини....

Благодаря Ви за страхотния коментар!Напълно споделям мнението Ви.Стела е от онези вече 2-3% от бг населението, за които още Ботев е написал:"...свестните у нас считат за луди..."

Казват ,че фалшивото пеене разрушава аурата на човека ,

Вие сте нещастници! Злобни и ...... всичко негативно! Злоейте, защото не можете да бъдете нищо!

a злобата убива...!

Абе, тази няма ли да спре да ни тормози? Ееей, няма спасение от нея! Не ставааа! Не става!!!

Ти не ставаш, не ставаш !

OH ami silno se nadqvam tezi neini po4itateli (nqmashti sluh o4evidno) da ne ostanat razocharovani kato Stela izlezne i im kaje Ne moga ... shte bude mnogo tujno .....

Браво. Аз също ще отида.Пеенето и ми носи истинска наслада.А и така няма да има освиркващи пубери, злобари и профани.

незнам как може да съществува толкоз злоба и негативност явно у нас са на почит само чалгаджийки нормалните нямат място под сланцето стига вече злоба не само към нея бъдете по толерантни към хората може някой ден и на вас да се случи

ГЛАС като този на Стела рядко се среща и тя може без проблеми да пробие и на световната сцена. Да, трябва да се учи да пее, но тъй като тя гласа го има- ще се научи да пее. Световната сцена е претъпкана с такива като Рафи, и Сани, и Богомил- хубави, можещи, пеещи, танцуващи... но УНИКАЛЕН тембър и толкова специфичен глас имат може би едно 10 % от хората на световната сцена. За това Стела..макар, че има много дълъг път да извърви- ще УСПЕЕ.

Виж за Рафи не можеш да говориш,сцената не е пълна с такива като него,той е човекът ,който трябва да спечели,защото е изпълнител,който ще се продава,а те това търсят,затова и сега правят концерта на Стела,тъй като видяха,че дори и да пее флшиво има фенове и ще пробват,но не мисля,че ще е за дълго Стела може да стане добра художничка,но не и добра певица,а още повече ми стана антипатична с държанието си на края,нещо за много се взе и си показа същноста;;;

Добре го каза трябва да се учи. Нещо, което не видях от нея. За неуважението към публиката да не говорим.

Едно адекватно мнение. И не е толкова страшно, че не е харесвана от многото. Аз искам да имам възможност да слушам нея, с всичките и несъвършенства, защото така ми харесва, защото така ме кара да чувствам.

Освен , че не може да пее, говори на диалект и е невъзпитана. С една дума неприятна.

Изобщо не те харесваме Стели.Супер некадърно пееш и заради теб спрях да гледам Х фактор. Би трябвало да се скриеш и да не си показваш мутрата. Ти не пееш , а грачиш.

Мислете, каквото ви се иска :-) Но не само, че ще има хора, ами и няма да се поберат всички желаещи да я слушат :-) Защото тя е очарователна и невероятно талантлива, другото е чиста злоба и завист :-)

Нито й завиждам, нито я мразя ... просто тя пее фалшиво, и никой не и го казва. Писнало ми е от фалшиви неща, не стига, че цялата ни дъжава е едно менте ами сега и музиката стана фалшива. Дори и чалга "звездите" се справят по-добре от нея...

пък не се раздавай последна инстанция, а? един фалшив човек НИКОГА НЕ МОЖЕ да оцени нещо крахко и истинско! прави си извода.

Въпреки целия фалш на държавата ни имаме и съвсем истински, нешлифовани диаманти. Стела има уникалния глас, останалото е техника, която се учи.

Аз пък ще купя билет и ще ида! Вие си стойте по форумите и завиждайте, че някой от нищото стана нещо и продължава да се изгражда.

Иди където искаш. Аз предпочитам да слушам стойностни неща, които ти не можеш да разбереш, обаче...

дано бързо си намери богат мъж или любовнек--че да спре да пее

Стала да не ти е някоя от чалгарките, които слушаш?

Това момиче не може да пее. Направо е дразнеща. Както и визията й.

Тая мръхла, освен да пее на съюза на глухите, за друго не става.

Господи ,до кога ще показвате изявите на това момиче-пълен музикален инвалид.Заради нея спрях да гледам предаването още в началото.Имах по високо мнение за журито,но след като позволиха на Стела съм много разочарован

Аз пък заради нея гледах това смотано предаване:)

И аз..... Като я изгониха....вече не гледам

Замазват излагацията и.

Успех Стели ние сме с теб!!!!

Радвам се за Стела! Пожелавам и успех, щастие, здраве и силата да преминава през всички отрицателни коментари с усмивка. Стела, харесваме те, обичаме те!!!

Това некадърно момиче явно някой много ЯКО го подпира отвсякъде!Всички разбрахме че не може да пее и все пак продължават да я рекламират като някаква звезда каквато не е .Пълно безобразие е.Явно спи с някой от организаторите!А сега дори и собствен концерта ХАХАХАХА

"...подпира отвсякъде?" Изодзат я подпират бих казал азз...

Да, подпираме я всички които я харесваме, на мен ми допадат вибрациите на гласа и. Какъв ти е проблема? Млада, свежа, красива, интересна. Ако не бях в чужбина щях да отида да я чуя на живо.

Красива?! Божеее, да не си живял на самотен остров до сега?! Тази е по-лошо копие на Зара от ранния й период!

Я си задай въпроса с коя се целува и то директнов ефир. Та, тая въпросната Марийка си има импресарска агенцийка, да не би тя да организира концерта. Та май не опира до подпране, а до облизване. Колкото до момичето , да има нещо интересно в нея, тембър, но си пее фалшиво и това си е....

Боже пощади ни, няма оттърване от това същество!!!

Много хубава реклама, искам и на мен да ми напишете такава някой път! Ще имам нужда, а за парите - все ще се разберем, явно евтино минават останалите...

тази статия да не е писана от мария илиева?

Взи ми думите от устата! Най-вероятно е дело на М.Илиева. Дали ще има посетители кяква ще кажеш! Аз мисля -НЕ и НЕ!!!!!!

Продължавай да мислиш.

Ако свали дрешките, може и да се съберат хора.

Сигурно е писана статията от М.Илиева, която ми стана крайно неприятна, гледайки лигавото й поведение.Мисли се за звезда, но поведението й подхожда на фолк певица.Може би не съм права-даже и от тях не съм видяла толкова простотия.Колкото и да толерира Стела, от нея певица не става.