Само седмици след участието си в "X Factor" Стела ще представи специално за своите почитатели своята любима музика, именно тази, която я вдъхнови да стане част от предаването.

Тя се превърна в един от най-обсъжданите участници в шоуто и успя да се задържи най-дълго в категорията на момичетата с ментор Мария Илиева. Първата поява на кастинга на "Х Factor" превърна Стела в сензация за броени часове и накара хиляди хора да се влюбят в нея. Интерпретацията й на на хита „Price Tag” на Jessie J е сред най-гледаните български видеоклипове в интернет.

Вижте снимки на Стела

В първата акустична изява на Стела в Sofia Live Club на сцената с нея ще застанат двама от членовете на групата D2 Краси Тодоров - клавишни и Десо Семерджиев – перкусии и кахон. Появата на Стела в рамките на предаването впечатли силно музикантите и ги провокира да  подготвят стилен акустичен сет заедно с нея. В изявата й на живо акцент ще бъдат основно песни, които феновете й биха искали да чуят в нейно изпълнение. В сета са включени нови аранжименти на хитове на Jessie J, Amy Winehouse, Alanis Morissette, Gavin Degraw, Anouk, Jennifer Page, Sheryl Crow, Sting, Jason Mraz.

Стела Петрова е родена на 22 декември 1989 г. в град Стара Загора, завършва Националната Гимназия по Пластични Изкуства и Дизайн в град Казанлък и в момента е студент във Великотърновския университет – специалност Графика. Занимава се с музика от 2 години и от тогава има редица клубни изяви в страната. Нейният инструмент е китарата, но мечтае да се научи да свири на ударни.
 
Stela Acoustic Live ще се случи на 19-ти декември от 22 часа в Sofia Live Club. Билети могат да се намерят в мрежата на Eventim, както и на място, на цена от 10 лева.
ИЗБРАНО