Цветанка признава: Мълчах за изневярата на Веселин Маринов

В интервю за списание "Story" Цветанка разкри истината за болезнената си раздяла с Веселин Маринов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанка признава: Мълчах за изневярата на Веселин Маринов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май Цвети се чувства наистина обидена, но все още не казва всичко. Как пък и двете му жени са предателки?! А пък вече и той си е признал, че е изневерявал и на двете. Ясно е, че той може да си го позволи, но ако някоя от жените му потърси друг - това вече е изневяра. Веско, харесвам песните ти, но не мислиш ли, че трябва да имаш достатъчно кураж и достойнство да решиш въпросите с жена си лично и си длъжен да говориш с нея - иначе не е кавалерско, не е почтено. Дължиш й го заради тези 3 години, през които сте били заедно.

Само аз си знам какво съм преживяла заради него и за да сме заедно. Но никога няма да чуете от моята уста оплаквания или женски обяснения- те това го четохме миналата седмица. Ама моля те, дръж си на думата, не ни занимавай с глупости!

скриите тази пача от снимката . На 1.06.2011 год. я гледах на един концерт седеше близо до нас и се държа глупаво като гъска, направи много лошо впечатление на всички които седяхмме близо до нейната компания ,Глупостта не е порок то е даденост или я имаш или се развиваш и ставаш това към което се стремиш .Нейните 5 минути показност минаха за да я уволнят с писмо.Чака я пълно забвение чаааааааааааааоооооооооо госпожо бивша Урукова ,после друга и т.н.

Сигурна съм че Веселин маринов е изневерил с някоя бабичка затова цветанка да не му се сърди такива са му почитателките

Вековният селски навик да се стои на пейките пред къщи и да се одумва всеки, се пренесе и във форумите. Заедно с нашенския навик най-неграмотните да дават акъл на останалите, понеже те, цървулите, са най-честните, най-верните, най, най, най...

Ицата може да се е уредил при Цветанка.За него бива.

Ха сега кой на кого? Със сигурност Най скъпия подарък тази година за В.М. ще е развод :-/ (и сватбата е била в Храм Паметник Шипка това безобразие вече няма да го коментирам :-Z )

Какво ни занимавате с историята на една застаряваща лека жена и един плей -б ой. Тя скоро преключва ( скоро навършва 42 ), той също :)

"Красивата съпруга", "Красивата дама"- ей dir-a, я ми дайте едни от ваште очила, че през моите хич не е така !

Изобщо не е красива даже.Направена да,но красива...сори Не е хубав човек много и личи.

Нагла,Нагла,Наглаааааа!Хората не са глупави и преценяват и виждат колко е нагла и жалка

Видно от снимките е, че В.М. доста средства е вложил в промяната на Цветанка.Сега никому неизвестната проста шивочка (или фризьорка) вместо да обикаля и да се излага, може да се оглежда за нов спонсор.

Няма ли стойностни хора в тази държава? Само с простаци ни занимавате. Стига, край!

Цветанка лъже. Веско няма с коя да изневерява. Коя ще легне с него? Само народната милиция и дърти пресъхнали баби.

Не говорете за грамотност по форумте, защото много често при проверката на модераторите се допескат такива. А между другото изречение от една дума няма в бъл.език. Освен ако не е глагол. Та на всички забележките ви са неудачни. А за Ц ветана и Веселин най- малко съм седнала да мисля. Имам си свои деца и ме интересува тяхната съдба.

Вие сте само за предаването "МОРЕ ОТ ЛЮБОВ"

Тази Цветанка лично съм я виждала със Стоичков да купонясват в заведение извън София. Даже имам и тяхна снимка. не изглеждаха като познати

МНОГО Е КРАСИВА. РЯДКО СА ТАКИВА БЪЛГАРКИ.

Леонсио и Есмералда живели хармонично, щото Есмералда не му искала обяснения за изневерите. Убачи, един ден Леонсио се разгневил, защото индианецът Старата кама прелъстил Есмералда когато тя отишла да ум иска съвети и житейски напътствия в Ла Манча. Тогава Леонсия се сетил, че чуждото е на всеки, неговото само за него и излял мъката си в 36 страници, които Есмералда не може да прочете защото страда от дислексия. И така, Есмералда тръгнала по вестниците и търси журналист с добро сърце да й прочете какво е написал Леонсио.

Браво, Мигеле, много ми хареса сюжета!

Цвети,не ни занимавайте със себе си!

Писна ми от статии посветени на потните, насрани гащи на партийната подлога Веселин Маринов!

абсолютно вярно...аз още преди време писах..че веселин маринов съм го виждала след концерт, в града, в който живея...с една млада дама в интимна прегръдка....

Една Цветанка не може да опази! Фръкта тя и отлетя от клетката на славея от Полски Тръмбеш! Не беше пот, не беше слуз и лига, за да се подмаже той (славеят aka Весо) на полицията, а то... Цветана фазира!

Какви са тия цървули и кой се интересува от тях?

А пък аз искам да кажа на всички тук, първо се научете да пишете грамотно и тогава коментирайте! Неграмотници

"Неграмотници" е изречение, трябва да има точка след него! Ако е силно патетично изречение, трябва да има удивителен знак! Ако е подпис - така си е добре, но трябваше да е на нов ред. Та на кратко: " Кво рече?"

абе ей момичето е право тука е пълно с неграмотни хора включително и ти ха ха ха.

хахахахха,готина реплика,хареса ми!"ако е подпис,така си е добре..." хахаххах

Алооо, балоните, НАКРАТКО е една дума! Та - кво рече?

...Много ме разсмя.Сега се стремя,без правописни грешки да помоля,може ли да публикувате тези 34 страници да видим какво пише в тях,понеже не мога да си представя какво може да се напише в този цял роман,надявам се да има пряка реч и картинки!!!

Абе вие тука всичките сте луди бе.

Ама , това красавица ли е , моля ви се ? Нека да си открие лицето и да си свали грима .

Аман вече от тази Цветанка. Обиколи всички медии.

Престани да си правиш нескопосан PR на гърба на Веселин Маринов и да си показваш мръсното бельо. Явно е, че нямаш нищо друго с което да се изявиш, а ти харесва да се показваш. Аман от еднодневки, дето от креватните си истории искат да правят биографии, а може после и книга да издаде, примери достатъчно.

Цвецке, ти сигурна ли си душо руса, че не разпечата една и съща страница 34 пъти

;-)))))))))))))))))))

хахахаха направи ми деня...

Ха Ха разсмя ме много.Супер

Чак пък нрасавица-доста е пресилено, още повече, че преди да се омъжи за Веско Маринов беше никоя от никъде. Никому неизвестна. Този брак я показа на света. Като се има в предвид, че е приятелка и с Миглена Атанасова, нещата си идват на място. Маце стига обикаля по издателствата. Стана вече известна, но досаждаш на всички българи вече. Спри да ни досаждаш.

Стават за почетни граждани на Айтос с тази сърцераздирателна и прочувствена истерия ...история де. В цялото кукувиче гнездо, само дъщерята на Веско Запотения става - дано не се смахне момичето.

Периодично в България се появяват по медиите едни кукувици , които да се чудиш откъде и на кой са интересни. Допреди няколко години ни набиваха една Диди Дрингова - потъна тя в небитието, но сега нова вадят. Сега да говори покрай развода добре, но тя ще почне сега едни кулинарни съвети, философски размисли, ще ни поучава за добро и лошо ... пошла работа и липса на критерии.

+1

Изглежда далеч по-вероятно изневярата да е станала от страна на въпросната цветанка. Веско с тия многобройни участия и концерти едва ли му остава време и да пръдне, както се вика, хаха... Но каквото- такова. Стига вече сте ни занимавали с лични драми. Има далеч по-вълнуващи, интересни и смислени неща, за които да пишете.

Де я чукаш - де се пука. Ха сега да я видим голямата полит-поп-фолк-балад и незнам каква си слагаческа звезда.Не че е кой знае какво, но Цвети е поне с три класи физически над "чичкото". С една дума, пак същото - не я е заслужавал и нека се поти и гони там каквото падне.

Аз не съм от феновете на ВМ, нито на демонстрираната семейна драма, но ми се иска да кажа нещо в тази посока за г-жа Цветанка. Видимо сте много обидена от начина, по който е постъпил вашият съпруг, има защо. Това амбицира, от това боли, защото ви е отнета думата, думата на убеждението или на изясняването. Той е решил вместо двама ви. Оставете го! Красива сте и намерете вашият истински мъж, този е бил известен, обичал ви е по приятен за вас начин, но гледайте напред. Раздялата с мъж Лъв боли много, но с такъв мъж връщане назад няма, както и приятелство. "Употребете" чара си за вас самата и за доброто на децата ви, така му вдигате акциите, от моя гледна точка без да има защо....Пожелавам ви успех! Една съпричастна на вас жена....:-)

Цветанке, удри катерицата и слушай "Горчиво вино"

Уффф от един дол дренки! Абсолютно еднакви са! Ама незнам, защо трябва всички медии да ни занимават с техните истории! Жалки стават!

леле тая вече става много нагла...егати долния боклук-вместо да се скрие и да не казва дума, продължава да обикаля по медиите и да плюе интриги...МНОГО ГРОЗНОООО

Това само доказва, че и най-възвишения мъж е по-гнусен от най-развратната жена. Мухахахахаха!!!

Разглеждайки снимките им, навсякъде виждам как всеки от тях е зает само със себе си, няма никъде взаимност. Такива връзки се разпадат бързо.

Защо ни занимавате с тези глупости...това ли е най-важното днес??...Колко хора имат проблеми и те си ги решават

Някак не го виждам този льольо като савляч, който ще заформи изневери...

Не го подценявай.В С......а дълги години си имаше официална любовница и това си е обществена тайна.

Не знам защо всички медии ни занимават с тия двамата . Кой на кого е изневерил , какво значение има .За разрушаване на брака и двамата са виновни , но само те си знаят .Тази Цветанка да вземе да се спре , май тя по този начин си направи една голяма пи ар акция . А за Веселин Маринов направо не ми се говори , той е един отвратителен хамелеон и използвач . Жалко за него , за хубавите му песни , защото човек на изкуството , който предава публиката си и феновете и се заиграва с различни политици и бизнесмени , докато са на власт заради пари и различни облаги , винаги в един момент е губещ .

ами да помогнем на жалната заместваики бат васко аман то глупости написани от кифли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.