Красивата съпруга на певеца споделя, че се чувства много обидена и наранена от начина, по който са приключили взаимоотношенията им. В писмо от 34 страници популярният изпълнител обвинява в предателство своята любима жена. Слуховете в общественото пространство подсказват, че тя е изневерила на съпруга си с Христо Стоичков. Цветанка е категорична, че това са единствено лъжи и несправедливи обвинения.

Красивата дама признава, че този, който е изневерявал по време на брака им е Веселин Маринов. Въпреки тази негова грешка, тя му прощава без да иска обяснение за случилото се. Благодарение на голямата си любов към певеца, Цветанка преодоляла и многобройните слухове за неговите изневери.

Вижте снимки на Цветанка >>

Тя разкрива, че желанието на изпълнителя за развод е неочаквано и дори лицемерно, защото по време на брака им двамата живели в „пълна хармония“. Русокосата дама споделя, че няма да поддържа приятелски отношения с Веско след развода, защото не обича да се връща към миналото. В момента Цветанка се е посветила на новите си професионални проекти.

Цветанка проговори за раздялата си с Веселин Маринов
Веселин Маринов: Предателството убива любовта
Вижте видео от сватбата на Цветанка и Веселин >>
Вижте снимки от сватбата >>