Къванч Татлъту нямал дори средно образование

Известният турски актьр от сериалите Къванч Татлъту, който се прочу с ролите на Мехмед от "Перла", Бехлюл от "Забраненият плод" и др., нямал диплома за завършено средно образование.

Обратно в новината

Коментари - Къванч Татлъту нямал дори средно образование | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спри се малко бе, човек. Българската зрителка има по- възвишени изисквания за един мъж. Къванч не отговаря на тях. Е има и с по- нисък интелект, които тайно си носят негова снимчица или тръпнат като го видят по телевизията, но какво сега... не може всички да са еднакви. В описанието си забравил да споменеш зъбите на Къванч . Ц! Зъбите не са му нито много бели, нито добре подредени. Поздравих ли те за чувството ти за хумор... Чувствай се поздравен:)

Как го разбра какъв е като мъж? А какво според теб означава добър- добър в какво?

Прави разлика между филм и сериал. По- добре е един стойностен филм, отколкото много серии без никаква стойност. БТВ- показа достатъчно сериали. Време е да започне с излъчването на наистина стойностни неща. И ако са скъпи- имаме достатъчно стойностни и незабравими български филми и артисти. Уважавам правото ти да харесваш Къванч, но като сложа снимка на Иван Иванов до неговата, Къванч няма никакъв шанс:)

Лесно се изиграват роли, чието действие се развива все до някоя женска пудра или в чаршафите. За истинските мъже и истинските роли се изисква много повече. Мъжът трябва да е мъж. Къванч е захарен памук- бухнал и сладникав. :)

Явно много ги е яд и двамата - бившият му мениджър му и френският му колега, че не могат да изкарват луди пари от Къванч!!!!!!!! Това, че сега го съдят, само ще му направи още реклама.

Ааа, ТАЛАНТЪТ, талантът го е издигнал, много е читав, динамичен, пробивен, затуй е свръх-богат и търсен, не щото е красив по рождение Хахааа Образованите от границата на Румъния надолу да го...

Какво значение има образованието. Важното е таланта. Поне аз така смятам.

Оставете материала малко по-дълго, моля ви. 40% от българите имат компютри. 70% гледат турски сериали 18-20% са неграмотни След 2-3 денононощия ще знаем колко от българите, които имат компютри, гледат турски сериали, са неграмотни и пишат в нета.

Нямал бил средно образование ? ... Ми че тези ,които му се кланят да не би да имат ???

Вижте сега мили хорица:) , няма нужда от злоба , мисля че я виждате навсякъде около себе си, съгласна съм ,че така я вижате и в себе си, но все пак помислете и разберете с вашата злоба няма как да имате това което има Къванч......

Ако беше голямата работа щеше да има най- малко един Oscar. Та какво викаш, че има Къванч...

Къванч има средно образование-учил е и висше/Боазъджъ университеси/.Уроци по актьорско майсторство му е преподавала актрисата,която игра леля му във сериала"Перла"/забравих и името/.Това ли ви е светската новина?Момчето е дбър актьор,гледам го в нов сериал-променен до неузнаваемост и играе страхотно...........

Вие с него нали сте били на един чин в училище, та знеш! А пък е учил и малко ВИШО, казваш? Ясно е, че имаш много информация! Е, кой е като тебе?

КАКОЙ ТУЙ КАЛВАЧ ТАТЛАТУ-МАТЛАНТУ?

Те по нашите министерства нямат средно образование , вкл. действаща министърка , лоената топка : ) А са и грозни пияндурници - другата министърка ; )))

Гоилям праз.

хахахах

7878 е много сладък! Нали? Ако е мъж бих му простила грешката в писането, защото е естествен и има вкус. А това са едни много добри качества. И мен ме накара да се засмея от сърце:)

Къванч Татлъту е важно че Човек и добър артис,прекрасен - много успехи

Много си неграмотен бе, "човек"! Погледни се само - пишеш като индианец. И не вярвам, че познаваш лично Къванч, та си сигурен, че е "Човек". Друг е въпросът колко е артисссссс....

Дааа. Това да се хвалиш, че прав, здрав млад мъж се прави на манекен, за да не ходи войник е най-малкото срамно. Ако не и подсъдно.

Вие си гледайте вашето образование и оставете хората на мира!

то пък на нашите- ако вятъра им духне дипломите... , поне да не си рецитират репликите, като издъхващи лебеди са

е то му личи че няма образование - с тоя тъп поглед...за името да не говорим :) много е индианско и човек може да си върже езика на фльонга за да го каже

През 1970 год.фестивалът Златния Орфей,който помнят хората по време на социализма се е излъчвал само в Инстамбул-което говори,че може би само там хората са имали телевизори-за разлика-по това време в почти 2-ри дом в БГ-имаше телевизор и този фестивал се гледаше с интерес-сега Турция е много напред и с киноиндустриата си-много успешна съдейки по сериалите им,а това ,че Татлату няма образование,но се справя и печели много добре е показателно,докато ние нищо не правим за популчризирането на нашата красива страна

Става ясно що за сериали са това. Зрителят им е същият - с основно образование.

Има хора, които нямат висше образование, но са много по-културни, възпитани, умни и с дар слово, отколкото някои, които притежават по две дипломи за висше образование. И като знам някой студенти как си вземат изпитите, без да са прочели и един ред - Бог да ти е на помощ, ако ти се падне да те защитава адвокат или да те лекува лекар, който си е вземал изпитите, преписвайки, плащайки си или като му диктуват по мобилния телефон.

Не съди за хората според образованието им,защото около мен е пълно с буклуци с по две дипломи в джоба....

Искам само да добавя,че и АЛЕН ДЕЛОН са го открили на някакьв плаж вьв Франция.Е друг е вьпросьт,че посфактум завьршва актьорско майсторство.Но нали така се започва.знаете ли ,колко скрити таланти има навсякьде,просто не са имали шанса да се докажат по една или друга причина?!

Ти започни с правопис . До сега не знаеше ли, че буквата Ь се различава от Ъ? И да добавя- Ален Делон е обратен!

Страхотни филми направи момчето, не като нашите филми с вишистите! Повечето дипломирани към момента BG са абсолютно неграмотни.

:) "вишисти"? Ало, "грамотната" ;)

ahahahahahaaaa bravo za tozi komentar:)

А ти какво миеш? Собствените имена се пишат с главна буква.

От коментара ти е видно , че недипломираните " вишисти " ни водят по абсолютна неграмотност.

нямам думи...... как може хората да са толкова неблагодарни. това алчността и завистта нямат край. могат само да му завиждат на Къванч защтото друго не им остава.

То и gost май няма средно...Гледайте как е написал ,,защто,, ...смях...

Аз съм много благодарна, плати ми сметките, а аз ще ти благодаря.Надявам се да не се покажеш после като алчна и завистлива и да вземеш да си ги искаш обратно.

Всеки си има вкус! Най- малко имаш право да имаш претенции към вкуса на другите. Харесвай си Къванч, но се опитвай да пишеш правилно , за да не дразниш грамотните. Нито сме алчни, нито сме злобни. Няма за какво да сме благодарни на псевдо- звезда. Чалгата не е на мода вече. Опитай се да гледаш по- широко и по- далече. Виж световните звезди. Те не играят в бози.

Кой е този бозав младеж? Няма никакво излъчване. Най- малко на интелект или чар.

Гледай го, но не на снимка, а размърдан и ще му видиш чара. И аз не харесвам бозави, но това е абсолютното изключение. Този е олицетворение на сила, достойнство и мъжество - такова му е излъчването. Брад пит е направо смотльо до него.

Ако става въпрос за мъжка красота имам други идоли:) Не да се движи Къванч- шпагат да направи...Ц! Въобще не ми въздейства. :)

Защо ли не се учудвам ?

Дам, анадола си казва думата, хванал от нас малко ген, но анадолската простотия властва!

хубост на чело не се носи,човек трябва да има и някакво образование все пак. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе важното е, че е убаво момчето, пък диплома ... И как да ходи войник, там има един старшина от турско-японски произход, Яку Шиба се казва, да не му попадаш. Ще му обърне имиджа наопаки ...